Ελληνικό #metoo: Στη διάθεση των δικαστικών αρχών τα στοιχεία του Νίκου Σ.

Ελληνικό #metoo: Στη διάθεση των δικαστικών αρχών τα στοιχεία του Νίκου Σ.
Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών Eurokinissi

Στην διάθεση των δικαστικών αρχών παραμένει ο Νίκος Σ., η μαρτυρία του οποίου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη αποτέλεσε θρυαλλίδα εξελίξεων. Τι δήλωσαν οι δικηγόροι του

“Έχουμε ήδη γνωστοποιήσει τα στοιχεία του εντολέα μας στις εισαγγελικές αρχές και δηλώσαμε ότι παραμένει στη διάθεση των αρχών”, αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δικηγόροι του Νίκου Σ., Πατρίκιος Πατρικουνάκος και Γεωργία Παλαιολόγου, οι οποίοι μετέβησαν νωρίτερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Όπως υπογραμμίζουν οι δικηγόροι, οι δικαστικές αρχές έχουν στην διάθεσή τους και την καταγγελία που έκανε ο εντολέας τους στο ΣΕΗ, ενώ αναμένεται να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σ. είναι ο άνδρας που σε συνέντευξη του στο περιοδικό 2020mag, είχε συγκλονίσει, καταγγέλλοντας πως σε ηλικίας 19 ετών, υποχρεώθηκε να συνευρεθεί ερωτικά με το σκηνοθέτη και με ακόμα ένα νεαρό και ανοίγοντας πρακτικά τον χορό των εξελίξεων που ακολούθησαν από την 6η Φεβρουαρίου με την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη και την σωρεία αποκαλύψεων σε βάρος του.

Αν και η υπόθεσή του έχει περάσει το χρόνο παραγραφής για τα κακουργήματα (15 έτη), η Δικαιοσύνη θα κρίνει πως τελικά θα διαχειριστεί τα καταγγελλόμενα από τον Νίκο Σ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα