Ένα τραγούδι για την αιθαλομίχλη: Η Συνωμοσία του Ντουμανιού

Ένα τραγούδι για την αιθαλομίχλη: Η Συνωμοσία του Ντουμανιού
EUROKINISSI

Ακούστε το τραγούδι που έφτιαξαν αναγνώστες του NEWS 247 για να σχολιάσουν την δωρεάν παροχή ρεύματος τις μέρες που η αιθαλομίχλη θα βαράει κόκκινο (Ηχητικό)

"Εδώ στο news247 τρεις χρήστες μαζί, φτιάξαμε ένα τραγουδάκι με τίτλο Συνωμοσία του Ντουμανιού".

Αναγνώστες μας, έφτιαξαν το δικό τους τραγούδι για τα μαγκάλια, μετά από ανταλλαγή απόψεων για το θέμα "Τώρα θυμήθηκαν την αιθαλομίχλη: Δίνουν δωρεάν ρεύμα στους παρόχους κοινωνικού τιμολογίου τις ημέρες υπέρβασης".

Πρόκειται για το κείμενο που ανακοίνωνε την παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος τις ημέρες που καταγράφονται υπερβάσεις αιωρουμένων σωματιδίων, προκειμένου να περιοριστεί η χρήση τζακιού, από τον υπουργό Περιβάλλοντος Γ.Μανιάτη.

Όπως είπε, το δωρεάν ρεύμα θα παρέχεται για τις ημέρες που τα αιωρούμενα σωματίδια θα ξεπερνούν το όριο του 150 mg/ m3 και θα υπολογίζεται για διπλάσιες ημέρες από όσες καταγράφονται οι υπερβάσεις.

Το link της ανάρτησης της "Συνωμοσίας του Ντουμανιού", στο Youtube.

Και το σχόλιο των παιδιών:

"Οι στίχοι του τραγουδιού γράφτηκαν συνεργατικά, σε μια συζήτηση που έγινε για την μπαρούφα που πέταξε ο υπουργός της τρόικας Μανιάτης, πως δήθεν, όταν η αιθαλομίχλη ξεπερνά ένα κάποιο όριο, τότε το ηλεκτρικό ρεύμα θα παρέχεται τσάμπα...

(Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι...)"

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το thread της συζήτησης

SHARE:

24Media Network