Εντοπίστηκε και η 14χρονη

Εντοπίστηκε και η 14χρονη

Η 14χρονη εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε σπίτι στα Άνω Λιόσια μαζί με τον νεαρό φίλο της και γίνονται διαπραγματεύσεις για να επιστρέψει στην οικογένειά της

Εντοπίστηκε και η 14χρονη Ειρήνη Σ., από την Αστυνομία αν και γίνονται διαπραγματεύσεις για να επιστρέψει στο σπίτι της. Η 14χρονη εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε άλλο σπίτι από αυτό του Ρομά, όπως αναφέρουν πληροφορίες, φίλου της. Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σε σπίτι στα Άνω Λιόσια μαζί με το αγόρι αυτό και είναι καλά στην υγεία της.

Η 11χρονη αδερφή της Άννα Σ., επέστρεψε από το μεσημέρι στο σπίτι της, από μόνη της. Υπενθυμίζεται, ότι οι δύο αδερφές εξαφανίστηκαν από το μεσημέρι του Σαββάτου από το σπίτι τους στην Πλατεία Αττικής.

Η μητέρα τους εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα το βράδυ της Κυριακής για να κάνει τη δήλωση εξαφάνισής τους. Σύμφωνα με την ίδια, οι κόρες της, της είπαν το Σάββατο το μεσημέρι στην μητέρα του, πως θα πήγαιναν μόνες τους για μπάνιο, χωρίς να τις πουν που και έκτοτε δεν τις ξαναείδε.

Αρχικά, δήλωσε πως δεν ήξερε αν η 14χρονη κόρη της είχε μαζί της κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια δήλωσε έναν αριθμό, ο οποίος όμως εμφανίζεται απενεργοποιημένος και έγινε από τις Αρχές αίτημα άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου για να εντοπιστεί το τελευταίο τους στίγμα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Μία ημέρα μετά την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο προφίλ της 14χρονης στο Facebook μία φωτογραφία που αναρτήθηκε και στην οποία φαίνεται η 14χρονη μαζί με τον φίλο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γύρισε η 11χρονη σπίτι της. Αγνοείται ακόμη η 14χρονη αδερφή της

SHARE:

24Media Network