Εντοπίστηκε σε κανάλι, στο Δέλτα του Έβρου, το αυτοκίνητο του 49χρονου αγνοούμενου

Human rescue operations carried away by rushing waters of Gallikos River at Nea Philadelphia of Thessaloniki on December 10, 2014. /                 10  2014.
Human rescue operations carried away by rushing waters of Gallikos River at Nea Philadelphia of Thessaloniki on December 10, 2014. / 10 2014. KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Ο ερασιτέχνης ψαράς παραμένει αγνοούμενος εδώ και δέκα ημέρες, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του θα συνεχιστούν αύριο με τη συνδρομή δύτη της 4ης ΕΜΑΚ

Εντοπίστηκε σήμερα σε κανάλι στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, το όχημα του 49χρονου ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος δηλώθηκε από τη σύζυγό του ως αγνοούμενος στην αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, στις 19 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αύριο το πρωί οι έρευνες για την ανεύρεση του 49χρονου θα συνεχιστούν με τη συνδρομή δύτη της 4ης ΕΜΑΚ, καθώς δεν εντοπίστηκε εντός του οχήματός του, που ήδη έχει ανελκυστεί.

Σημειώνεται πως παρά την άμεση και αδιάκοπη κινητοποίηση, τόσο των αστυνομικών αρχών, της πυροσβεστικής, (με τη συμμετοχή στις έρευνες της 4ης ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων), αλλά και εθελοντικών ομάδων διάσωσης από τη Θράκη και τη Θεσσαλονίκη, η υψηλή στάθμη των νερών και η γεωγραφία της περιοχής, δυσχεραίνουν τις προσπάθειες εντοπισμού του 49χρονου, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος εδώ και δέκα ημέρες.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία Αρχείου: SOOC)

SHARE:

24Media Network