Εντός Φεβρουαρίου η απόφαση για τη ΣΕΚΑΠ

Εντός Φεβρουαρίου η απόφαση για τη ΣΕΚΑΠ
Το εργοστάσιο της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ (Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανία Ελλάδας) στην Ξάνθη, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) eurokinissi

Σε ένα μήνα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κομοτηνής για την ΣΕΚΑΠ, αναφορικά με την αίτηση αναστολής του προστίμου

Εκδικάστηκε σήμερα στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής η αίτηση αναστολής που κατέθεσε η ΣΕΚΑΠ κατά των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης που έχει εκκινήσει εναντίον της το Τελωνείο Ξάνθης και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου ένα μήνα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το πρόστιμο – μαμούθ που της έχει επιβληθεί για υπόθεση λαθρεμπορίας του 2009, δηλαδή τέσσερα χρόνια πριν την πώλησή της στη σημερινή ιδιοκτησία της Donskoy Tabak, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Το πρόστιμο, που μαζί με τις προσαυξήσεις και τους τόκους υπερημερίας φτάνει τα 44 εκατομμύρια ευρώ, θέτει σε αμφισβήτηση τη συνέχιση λειτουργίας της καπνοβιομηχανίας, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης, επιστρέφοντας στην κερδοφορία και προσφέροντας εργασία σε 180 οικογένειες στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα