Έως την Τρίτη σε λειτουργία η πλατφόρμα για την χορήγηση των 800 ευρώ

Έως την Τρίτη σε λειτουργία η πλατφόρμα για την χορήγηση των 800 ευρώ
Χρήματα Shutterstock

Σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης έως την Τρίτη θα είναι σε λειτουργία η πλατφόρμα για την χορήγηση των 800 ευρώ.

Έως την Τρίτη θα έχει τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για την χορήγηση των 800 ευρώ για τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις έως 5 εργαζόμενους, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του “Σκάι“.

Ο υπουργός τόνισε ότι τα στοιχεία για τις μεταχρονολογημένες επιταγές είναι πάρα πολύ καλά, καθώς κανονικά στην ώρα τους πληρώθηκαν το 87% των επιταγών χωρίς να γίνει χρήση του δικαιώματος προστασίας από τους εκδότες τους. 

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, το γεγονός αυτό είναι δείγμα υγείας της ελληνικής οικονομίας. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός είχε αναφέρει: «Σύμφωνα με τα στοιχεία των Τραπεζών ένα ακόμη εξαιρετικά ελπιδοφόρο νέο υπήρξε για την ομαλή επανεκκίνηση της οικονομίας μας. 

Παρά την προστασία των 75 ημερών που δώσαμε, το 87% των επιταγών που δικαιούντο προστασίας εξοφλήθηκε από τους εκδότες τους κανονικά. Τους ευχαριστώ όλους». 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα