Επέστρεψαν οι πρώτοι ταξιδιώτες από Ντουμπάι – Τι δήλωσαν για το σάλο

Επέστρεψαν οι πρώτοι ταξιδιώτες από Ντουμπάι – Τι δήλωσαν για το σάλο
Επέστρεψαν οι πρώτοι ταξιδιώτες από Ντουμπάι glomex

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρέθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος για να "υποδεχτούν" με rapid test όσους επέστρεψαν από το πολυσυζητημένο Ντουμπάι. Όλα όσα δήλωσαν οι ταξιδιώτες για τη διαδικασία.. επαναπατρισμού.

Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι ταξιδιώτες που επέλεξαν να περάσουν τις φετινές γιορτές στο εξωτικό Ντουμπάι.

Εκ διαμέτρου αντίθετη με τον ντόρο και την αρνητική εικόνα που προκάλεσε η παρουσία πλήθους celebrities στο Ντουμπάι για ένα γκλαμουράτο ρεβεγιόν, μακριά μηνύματα μετακίνησης, μάσκες και αποστάσεις είναι η αυστηρότητα των μέτρων που ισχύουν για όσους επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να “υποδεχτούν” με rapid test τους ταξιδιώτες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατέγραψαν χθες και για τέταρτη συναπτή ημέρα ρεκόρ νέων κρουσμάτων από τότε που ξεκίνησε η πανδημία με 1.963 μολύνσεις κορονοϊού σε ένα 24ωρο.

Ειδικότερα, το πρωί οι πρώτοι έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η έξοδος από τη χώρα μας προς τον εξωτικό προορισμό δεν απαγορεύεται. Ωστόσο είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος μέσω rapid test σε όσους βρίσκονταν στην πτήση από τα εμιράτα.

Tην ίδια ώρα ο σάλος από το πρωτοχρονιάτικο γλέντι Ελλήνων διασήμων στον εξωτικό προορισμό δεν λέει να κοπάσει.

Παράλληλα, εξακολουθεί να ισχύει η υποχρέωση όλων των ταξιδιωτών από το εξωτερικό να έχουν αρνητικό μοριακό τεστ 72 ωρών και να συμπληρώνουν υποχρεωτικά την φόρμα PLF προκειμένου να εισέλθουν στην ελληνική Επικράτεια.

“Δεν υπήρχε κάτι πολύ σοβαρό, ήταν πολύ χαλαρά, όλα τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά” δήλωσε στην κάμερα νεαρή επιβάτης.

“Ο κόσμος κυκλοφορούσε ελεύθερα στο Ντουμπάι. Φορούσε μια μάσκα, τα μαγαζιά ήταν όλα ανοιχτά και κυκλοφορούσε μια χαρά ελεύθερα”, τόνισε μια ακόμη επιβάτης.

“Στην επιστροφή έπρεπε να κάνουμε πάλι PCR έλεγχο για covid, 72 ώρες πριν. Και αφού κατεβούμε ήταν πολύ σοβαρή και η ελληνική πλευρά, διότι έλεγξε όλο το αεροπλάνο”, δήλωσε ένας άλλος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα