Επίσημο: Αναστέλλεται η δημιουργία δομής προσφύγων στον Καραβόμυλο

Επίσημο: Αναστέλλεται η δημιουργία δομής προσφύγων στον Καραβόμυλο
Διαμαρτυρία κατοίκων του Καραβόμυλου Φθιώτιδας για την δημιουργία δομής φιλοξενίας για τους πρόσφυγες την παρσκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Οπως ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, τα κυβερνητικά σχέδια για δημιουργία δομής προσφύγων στον Καραβόμυλο αναστέλλονται επ' αόριστον.

Είναι πλέον και επίσημο. Τη Δευτέρα το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός ανακοίνωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι μετά από απόφαση του υπουργείου που κοινοποιήθηκε στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος αναστέλλεται επ’ αόριστον η δημιουργία δομής προσφύγων στο στρατόπεδο “Γεώργιος Παπαποστόλου” στην περιοχή του Καραβόμυλου.

Σε ερώτηση του Lamianow αν εξετάζεται άλλος χώρος στην Φθιώτιδα για τη δημιουργία δομής ο περιφερειάρχης απάντησε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση.

Οι κάτοικοι του Καραβόμυλου αλλά και ο Δήμος της περιοχής είχαν αντιδράσει με κινητοποιήσεις στον κυβερνητικό σχεδιασμό για δημιουργία δομής προσφύγων στην περιοχή τους. Μεταξύ άλλων, έκαναν λόγο για πλήγμα στον τουρισμό εφόσον κάτι τέτοιο προχωρούσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα