Επιστρέφει στην Ελλάδα η Μυρτώ

Επιστρέφει στην Ελλάδα η Μυρτώ

Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο της Βοστόνης η 17χρονη Μυρτώ. Επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την αποθεραπεία

Στην Ελλάδα επιστρέφει η 17χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη που νοσηλευόταν από τον Ιούλιο του 2012 σε κλινική της Βοστόνης μετά από βάναυση επίθεση που δέχτηκε στην Πάρο.

Το άτυχο κορίτσι στις 10 Δεκεμβρίου υπεβλήθη σε επέμβαση για την παροχέτευση ενός ισχυρού μυοχαλαρωτικού, μέσω της "αντλίας μπακλοφέν", για την αντιμετώπιση των επώδυνων περιστατικών σπαστικότητας που τη βασανίζουν.

Οι γιατροί θεωρούν ότι όλα βαίνουν καλώς με τη νέα θεραπεία και έτσι το κορίτσι που συγκλονίζει με τον Γολγοθά του θα επιστρέψει δίνοντας χαρά τόσο στον πατέρα της Γιάννη, όσο και στη 18χρονη αδελφή της Ελεάννα. Συγκεκριμένα παίρνει εξιτήριο στις 23 Ιανουαρίου.

Ο μαραθώνιος αγώνας της Μυρτώς θα συνεχισθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας "Animus", που βρίσκεται στη Λάρισα.

Γκρίζα σκιά ωστόσο παραμένει η αντιδικία που προέκυψε εξαιτίας του λογαριασμού υπέρ της Μυρτούς που άνοιξαν ομογενείς στην Αμερική, καθώς συγκέντρωσαν ένα σημαντικό ποσό, το οποίο όμως ποτέ δεν απέδωσαν για τη θεραπεία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καταγγελία για έρανο κερδοσκοπίας: Εκμεταλλεύτηκαν τη Μυρτώ για να βγάλουν χρήματα

Σκληρή απάντηση της Ομοσπονδίας Ελλήνων Βοστώνης: Τι υποστηρίζει για τα χρήματα της Μυρτούς

Καταγγελία - βόμβα: Πού πήγαν τα χρήματα για την 16χρονη Μυρτώ;

SHARE:

24Media Network