Επιστροφή εκδρομέων του Πάσχα: Συμφόρηση στην Αθηνών – Κορίνθου

Επιστροφή εκδρομέων του Πάσχα: Συμφόρηση στην Αθηνών – Κορίνθου
Κίνηση στην εθνική οδό - φωτογραφία αρχείου MotionTeam

Τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν οι πρώτες ουρές που σχηματίστηκαν στα διόδια Καλαμακίου ξεπερνούσαν τα τα 300 μέτρα. Συμφόρηση και στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας,

Με τα γνωστά προβλήματα πραγματοποιείται σήμερα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στο κλεινόν άστυ. Αν και η επιστροφή δεν έχει πάρει ακόμα μαζικά χαρακτηριστικά, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία στην Ε.Ο Αθηνών Κορίνθου με τα αυτοκίνητα να προχωρούν σημειωτόν από τα διόδια Καλαμακίου στον Ισθμό μέχρι την Ελευσίνα.

Τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν οι πρώτες ουρές που σχηματίστηκαν στα διόδια Καλαμακίου ξεπερνούσαν τα τα 300 μέτρα.

Συμφόρηση σημειώνεται και στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας όπου στα διόδια των Αφιδνών έχει σχηματιστεί ουρά που φθάνει τα 100 μέτρα.

Στο μεταξύ ομαλοποιήθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ολυμπία Οδό και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα προς Αθήνα όπου νωρίτερα το μεσημέρι είχε σημειωθεί καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων. Εξαιτίας της σύγκρουσης και της αυξημένης κίνησης είχε δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα. Σύμφωνα με την τροχαία τα αυτοκίνητα έχουν απομακρυνθεί από το σημείο και η κίνηση στο σημείο διεξάγεται ομαλά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα