Επίθεση με μολότοφ σε εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης

Εργασίες κατασκευής στο εργοτάξιο του Πανεπιστημίου, έναν απο τους κεντρικούς σταθμούς του Μετρό της Θεσσαλονίκης. Η κατασκευή του σταθμού Πανεπιστήμιο ξεκίνησε το 2008 και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ το 2020 θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό ολοκληρώνοντας τη βασική γραμμή του υπογείου σιδηροδρόμου. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Εργασίες κατασκευής στο εργοτάξιο του Πανεπιστημίου, έναν απο τους κεντρικούς σταθμούς του Μετρό της Θεσσαλονίκης. Η κατασκευή του σταθμού Πανεπιστήμιο ξεκίνησε το 2008 και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ το 2020 θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό ολοκληρώνοντας τη βασική γραμμή του υπογείου σιδηροδρόμου. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ζημιές σε δύο γερανούς προκάλεσαν τα ξημερώματα άγνωστοι, που πέταξαν μολότοφ στο εργοτάξιο του μετρό

Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα στο εργοτάξιο του μετρό, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης με Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά σε δύο καμπίνες γερανών του μετρό.

Στο σημείο έσπευσαν οκτώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

ADVERTISING

Η απάντηση του προέδρου της Αττικό Μετρό ΑΕ

Με ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., Γιάννης Μυλόπουλος σχολίασε την επίθεση.

Η ανάρτηση του κ. Γ. Μυλόπουλου:

«ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η στιγμή που το Ρωμαϊκό ταφικό συγκρότημα που αποκαλύφθηκε κατά τις αρχαιολογικές ανασκαφές στο εργοτάξιο του Μετρό της Θεσσαλονίκης στο Σιντριβάνι, ανασύρεται από το εργοτάξιο, την Παρασκευή 5/1/2018.

Λίγες ώρες αργότερα, βόμβες μολότοφ κατέστρεφαν τους δύο γερανούς...

SHARE:

24Media Network