Επίθεση με βιτριόλι: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την υπόθεση

Επίθεση με βιτριόλι: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την υπόθεση
Από το βίντεο της επίθεσης

Η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της στην Καλλιθέα έχει συγκλονίσει το  πανελλήνιο. Το χρονικό της υπόθεσης και πώς οι αρχές έφτασαν στην προσαγωγής μιας γυναίκας.

Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα απο την Καλλιθέα, φτάνει στο τέλος της, τουλάχιστον στο κομμάτι των ερευνών,  μετά την προσαγωγή μιας 35χρονης που φέρεται να έριξε το υγρό στο πρόσωπο της γυναίκας. Το News 24/7 θυμίζει τα 5 βασικά στοιχεία της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

1. 20 Μαϊου 2020: Η επίθεση

Η 34χρονη Ιωάννα την ώρα που πηγαίνει στη δουλειά της και λίγο πριν μπει στο γραφείο της δέχεται επίθεση με βιτριόλι απο μια μαυροφορεμένη γυναίκα. Αμέσως μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για την αποκατάσταση των σοβαρών εγκαυμάτων της.

Η γυναίκα είχε στήσει καρτέρι στην 34χρονη και αμέσως οι αρχές αρχίζουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της.

 

2. Το βίντεο

Μία μέρα αργότερα έρχεται στο φως νέο βίντεο που δείχνει την Ιωάννα να βγαίνει από τον χώρο της εργασίας της ουρλιάζοντας και ζητώντας βοήθεια. Στο οπτικό υλικό υπάρχουν και άλλα δύο πρόσωπα, τα οποία είναι μαυροφορεμένα και πρόκειται για γυναίκες.

Η Ασφάλεια Καλλιθέας εξετάζει εξονυχιστικά τα βίντεο αυτά, καθώς οι δύο γυναίκες εμφανίζονται στην κάμερα ασφαλείας του διπλανού καταστήματος από την είσοδο της πολυκατοικίας.

3.Η κατάθεση της Ιωάννας 

“Με κοίταξε στα μάτια και αμέσως μου πέταξε το καυστικό υγρό” λέει η 34χρονη Ιωάννα στους αστυνομικούς. “Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό” ανέφερε η 34χρονη γυναίκα.

4. Το προφίλ της δράστιδος

Η αστυνομία σκιαγραφεί το προφίλ της δράστιδος και η γυναίκα φαίνεται να κινείται πολύ κοντά στον χώρο της επίθεσης. Παράλληλα οι αρχές αρχίζουν τις έρευνες στον στενό κύκλο της Ιωάννας ενω συνδέουν πληροφορίες, εικόνες από κάμερες ασφαλείας, δεδομένα από κινητά τηλέφωνα και στοιχεία από social media.

5. Η προσαγωγή της 35χρονης

Το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου οι αρχές προσάγουν μια 35χρονη την οποία και ανακρίνουν. Στα ίχνη της έφτασαν από τον συνδυασμό των στοιχείων που είχαν στην κατοχή τους, την κλήση από καρτοτηλέφωνο, το δρομολόγιο του ταξί μετά την επίθεση και την ανάλυση κλήσεων από την δεύτερη σάρωση που ζήτησαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση στα νέα σημεία ενδιαφέροντος. Το κίνητρο φαίνεται πως είναι η ερωτική αντιζηλία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα