Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη ζήτησε να αναβληθούν τα χειρουργεία για να βοηθήσει στις έρευνες

Η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη του δικηγόρου της 34χρονης, ο οποίος επισήμανε ότι η Ιωάννα ζήτησε να αναβληθούν τα χειρουργεία της, ώστε να είναι διαθέσιμη στην Αστυνομία

Μιλώντας στο δελτίο του Star, ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής τόνισε ότι το αίτημά της είχε σχέση με την πορεία των ερευνών. Η Ιωάννα, λοιπόν, η οποία μπήκε χθες (6/6) για δύο επεμβάσεις είχε ζητήσει τις τελευταίες μέρες να μη γίνουν χειρουργεία, ώστε να είναι διαθέσιμη στην Αστυνομία και να παράσχει βοήθεια, στην προσπάθεια να βρεθεί η δράστιδα.

Ο δικηγόρος της νεαρής, Νίκος Αλεξανδρής δηλώνει πως η πολυπλοκότητα της συγκεκριμένης υπόθεσης λειτουργεί υπέρ της δράστιδος, ενώ τονίζει πως οι αρχές δεν αποκαλύπτουν όλα τα στοιχεία της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ο κ. Αλεξανδρής μίλησε επίσης για την ψυχολογική κατάσταση της 34χρονης όπου δήλωσε πως η ίδια αγωνιά, αλλά θα ανακουφιστεί πολύ, όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

ADVERTISING

Η Αστυνομία έχει "καθαρή" εικόνα της δράστιδος

Το Σάββατο η αστυνομία απέκτησε μία πιο καθαρή εικόνα της γυναίκας που φέρεται να πέταξε το βιτριόλι από υλικό κάμερας ασφαλείας που παραδόθηκε στις αρχές. Στο βίντεο η εν λόγω γυναίκα φαίνεται να φορά στο πρόσωπο μάσκα, μπεζ ζακέτα και γάντια. Φέρει σακίδιο στην πλάτη και να κρατά κάτι στο χέρι της - ένα μπλε δοχείο - που πιθανότατα περιείχε το βιτριόλι.

Πιο καθαρή εικόνα της φερόμενης ως δράστιδας έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, επί της λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

Τα πιο πρόσφατα και σημαντικά στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές είναι τα εξής: Έχουν εικόνες από κλειστά κυκλώματα της περιοχής με γυναίκες που προσομοιάζουν στην περιγραφή που είχε δώσει η Ιωάννα, όμως δεν ταυτίζονται απόλυτα με την περιγραφή. Αυτές οι περιπτώσεις έχουν μπει σε μία διαδικασία συνδυαστικών αναλύσεων από εικόνες και μαρτυρίες που συγκλίνουν σε τρεις περιπτώσεις.

Δηλαδή περίπτωση ύποπτης με απομάκρυνση από το σημείο με αυτοκίνητο, περίπτωση ύποπτης με απομάκρυνση από το σημείο με ταξί κλπ. Η περίπτωση με το ταξί που πιθανότατα είναι η γυναίκα με την μπεζ ζακέτα, έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού φαίνεται από την προηγούμενη ημέρα να έχει γίνει κλήση από καρτοτηλέφωνο και από συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος που συνδυάζεται με ένα από τα 5 ύποπτα πρόσωπα που παραμένουν στο κάδρο.

Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με νέα στοιχεία που έφερε στο φως η εκπομπή "Φως στο Τούνελ", ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, ενώ οι δυο τους χώρισαν λίγες μέρες πριν από την επίθεση.

Σημειώνεται, επίσης, ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι Αρχές στρέφονται σε ένα νέο πρόσωπο, το οποίο έρχεται από το παρελθόν της κοπέλας, και το οποίο είναι άντρας.

"Είχαμε μια πληροφόρηση ότι λίγες ημέρες πριν από την επίθεση είχε διαλυθεί η τελευταία σχέση. Ο φίλος κάτι διαπίστωσε στα αρχεία της, υπήρξε καβγάς, επήλθε ο χωρισμός και λίγες μέρες μετά είχαμε την επίθεση. Η έρευνα έδειξε- χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι - ότι ο άνθρωπος αυτός εργαζόταν σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία που είχε και χημικά προϊόντα. Τον αναζήτησα για να μιλήσουμε και έλαβα ένα επίσημο email από την εταιρεία που μας ευχαριστούσε για τη διακριτικότητά μας και έλεγε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν εργάζεται πλέον μαζί μας" ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Επίθεση με βιτριόλι, Ιωάννα Παλιοσπύρου
SHARE:

24Media Network