Επίθεση με βιτριόλι: Η υπεράσπιση εξαίρεσε τις γυναίκες ενόρκους

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου SOOC

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Σάκης Κεχαγιόγλου για την εξαίρεση των γυναικών ενόρκων από τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι.

Προβληματισμό στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η επιλογή του δικηγόρου της κατηγορουμένης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, Σάκη Κεχαγιόγλου, να εξαιρεθούν από τη δίκη οι τρεις γυναίκες που κληρώθηκαν ως ένορκοι.

Ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στο OPEN, είπε ότι δεν κρίνει νομικά το θέμα, ενώ σημείωσε πως πρόκειται για κίνηση που προκαλεί κακή εντύπωση.

Στη συνέχεια ο κ. Αλεξανδρής είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θεωρεί ότι "οι γυναίκες είναι υποδεέστερες, δεν θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να ακούγονται σε τέτοιες δίκες" ενώ καταλήγοντας ανέφερε ότι "ας το κρίνει η κοινωνία".

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το OPEN, το σκεπτικό πίσω από την απόφαση του δικηγόρου ήταν πως οι άνδρες θα μείνουν αποστασιοποιημένοι συγκριτικά με τις γυναίκες που πιθανότατα θα συνδεθούν συναισθηματικά με την Ιωάννα και δεν θα είναι ουδέτερες.

Η απόφαση των ενόρκων είναι βαρύνουσας σημασίας για το δικαστήριο, όπως και των δικαστών.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι δεν εμφανίστηκε σήμερα στη δίκη και η διαδικασία διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου μετά από αίτημα που υπέβαλε ο εισαγγελέας της έδρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Επίθεση με βιτριόλι, Ιωάννα Παλιοσπύρου
SHARE:

24Media Network