Επίθεση με βιτριόλι: Ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις – Στη τελική ευθεία για την απόφαση

Επίθεση με βιτριόλι: Ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις – Στη τελική ευθεία για την απόφαση
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μεταβαίνει στο δικαστήριο Stringer / SOOC

Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων, το δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του επί της ενοχής της δράστιδος και εν συνεχεία θα αποφασίσει την ποινή που θα της επιβληθεί.

Για αύριο, Τετάρτη διέκοψε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, που δικάζει την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής. Αναμένεται να ξεκινήσουν πλέον οι αγορεύσεις των συνηγόρων της υπεράσπισης της 36χρονης Έφης Καράντζουλα, η οποία ήταν σήμερα απούσα από τη δίκη.

Μετά και την ολοκλήρωση των αγορεύσεων της υπεράσπισης, το δικαστήριο θα μπει στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του.

Εάν οι δικαστές υιοθετήσουν την πρόταση του εισαγγελέα έδρας, Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη, τότε η δράστις θα κηρυχθεί ένοχη για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, όπως της απαγγέλθηκε εξαρχής. Αν υιοθετηθεί η θέση που διατυπώνει η υπεράσπισή της, τότε το δικαστήριο θα την κρίνει ένοχη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα