Επίθεση με βιτριόλι: Στήνεται το “παζλ” των κινήτρων, νέα επέμβαση για τη 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Στήνεται το “παζλ” των κινήτρων, νέα επέμβαση για τη 34χρονη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη ενώ όπως όλα δείχνουν ο κλοιός σφίγγει για τη δράστιδα που επιτέθηκε στη νεαρή γυναίκα.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την επίθεση στην Καλλιθέα συνεχίζονται και έχουν ήδη ετοιμάσει τα προφίλ περισσότερων από 10 γυναικών για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε άλλωστε τη μεταμφιεσμένη δράστιδα πριν από την επίθεση. “Κλειδί” αναμένεται να είναι η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους εικόνες από κλειστά κυκλώματα και σε κάποια από αυτά έχουν εντοπίσει γυναίκες που η φιγούρα τους ταιριάζει αρκετά στην περιγραφή που έχει δώσει το θύμα, ωστόσο επειδή πρόκειται για μακρινές λήψεις, αναμένουν εντός του Σαββατοκύριακου να καθαρίσουν και να ζουμαριστούν τα στοπ-καρέ από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η κατάθεση που έχει δώσει η 34χρονη αλλά και τα λίγα λόγια που έχει μοιραστεί με τους αστυνομικούς τις προηγούμενες ημέρες δεν έχουν βοηθήσει πολύ. Τη Δευτέρα θα την επισκεφτούν ξανά στο Θριάσιο για νέα κατάθεση.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει πλήθος καταθέσεων από το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον και συμπληρωματικές καταθέσεις και έχουν σχηματίσει μία ικανή εικόνα για γεγονότα και πρόσωπα και στους τρεις αυτούς “πυλώνες” της ζωής της που θα μπορούσαν να είχαν κίνητρο.

Το Σάββατο ή το αργότερο την Δευτέρα αναμένουν κάποιες απαντήσεις σε τεχνικό επίπεδο που ενδεχομένως θα τους οδηγήσουν σε ακόμα πιο στοχευμένη αναζήτηση υπόπτων.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν ζητηθεί και αναμένονται οι απαντήσεις για τα στίγματα της κινητής τηλεφωνίας στην Καλλιθέα, στο συγκεκριμένο σημείο και στις επίμαχες ώρες.

Σημειώνεται ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα η μαυροφορεμένη λεπτή γυναίκα, μετρίου αναστήματος, που πραγματοποίησε την επίθεση, πέρα από την μάσκα και το σκουφί, να προσπάθησε αρκετά να αλλοιώσει χαρακτηριστικά της που θα την πρόδιδαν.

Νέο χειρουργείο για την 34χρονη

Σε δεύτερο, τρίωρο χειρουργείο υποβλήθηκε άλλωστε η 34χρονη Ιωάννα, με τα εγκαύματα που έχει υποστεί να είναι πολύ σοβαρά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το 18% του σώματός της φέρει σοβαρά εγκαύματα ενώ περίπου το 7% του προσώπου της μένει αλώβητο.

Η εγχείρηση σύμφωνα με τους γιατρούς πήγε καλά, ενώ ομάδα ψυχολόγων στηρίζει την Ιωάννα, καθώς η ψυχολογική της υγεία είναι βεβαρημένη. Αναμένεται πάντως να ακολουθήσουν πολλά ακόμα χειρουργεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα