Σάλος με βίντεο: Περιπολικό με φωτορυθμικά περνά κόκκινα με γυναίκες στο πίσω κάθισμα

Σάλος με βίντεο: Περιπολικό με φωτορυθμικά περνά κόκκινα με γυναίκες στο πίσω κάθισμα
Περιπολικό glomex

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και φέρεται να είναι τραβηγμένο στο εσωτερικό ενός περιπολικού.

Σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο που έχει κυκλοφορήσει και σύμφωνα με το οποίο δύο αστυνομικοί φέρεται να περνούν με το περιπολικό φανάρια με κόκκινο, έχοντας ανοιχτή τη σειρήνα αλλά και δύο γυναίκες στο πίσω κάθισμα.

Από την πλευρά του, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το εν λόγω περιστατικό.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έχει γίνει στο TikTok φαίνεται να αναγράφεται “Σας αρέσει η βόλτα με το περιπολικό; Και να περνάτε τα κόκκινα φανάρια;”.

Οι αστυνομικοί έχουν ενεργοποιήσει τη σειρήνα του περιπολικού ενώ ο συνοδηγός φαίνεται να έχει δύο αστέρια, συνεπώς μάλλον πρόκειται για υπαστυνόμο και πιο συγκεκριμένα για επόπτη που έκανε περιπολία στα Νότια Προάστια.

Ο οδηγός φαίνεται στο βίντεο να περνά τα κόκκινα φανάρια ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στα πετάλια του αυτοκινήτου έχουν προστεθεί neon φώτα. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου βρίσκονται δύο άτομα, πράγμα που βάσει κανονισμών δεν επιτρέπεται, με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος και για πειθαρχικό παράπτωμα.

Θέση για το περιστατικό πήρε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος μιλώντας στον Alpha, ανέφερε πως σε περίπτωση που από την έρευνα προκύψει πως είναι πράγματι περιπολικό, θα είναι μια απαράδεκτη ενέργεια, η οποία μάλιστα αδικεί την πλειοψηφία των αστυνομικών που κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα