Έρευνες και στην Κρήτη για τον Γιακουμάκη

Έρευνες και στην Κρήτη για τον Γιακουμάκη

Οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν, προς κάθε κατεύθυνση, και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει στο κενό, αν πρώτα δεν το διασταυρώσουν

Κάθε πληροφορία, ακόμα και αν αυτή φαίνεται μικρή και ασήμαντη, ελέγχουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με τις έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου σπουδαστή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ψάχνουν προς κάθε κατεύθυνση και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει στο κενό, αν πρώτα δεν το διασταυρώσουν. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι καταθέσεις που ελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα από τις Αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η  Ασφάλεια Ιωαννίνων ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από  συγγενικά πρόσωπα Ηρακλειώτη σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, τα οποία τον είχαν επισκεφθεί στα Γιάννενα το προηγούμενο διάστημα.

Τις τελευταίες ημέρες, πολλές από τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ανυπόστατες και δημιουργούν αρνητικό κλίμα τόσο για την πρόοδο των ερευνών όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον του αγνοούμενου που αγωνιά για τον Βαγγέλη.

Οι Αρχές προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να βρουν την άκρη του νήματος, το στοιχείο-κλειδί που θα δώσει απαντήσεις στο μυστήριο.

Για το λόγο αυτό, όσες πληροφορίες συγκεντρώνουν από επώνυμες ή ανώνυμες πηγές, ελέγχονται και με την βοήθεια άλλων αστυνομικών υπηρεσιών τόσο στην Κρήτη όσο και σε  άλλες περιοχές της Ελλάδος για τις οποίες υπάρχουν σχετικές αναφορές.

Πηγή: cretalive

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιακουμάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Γιακουμάκη: Τι διευκρινίζει ο ΕΛΓΟ 'Δήμητρα' για το πόρισμα της διοικητικής εξέτασης

Ο άνθρωπος που παρακολουθούσε τον Γιακουμάκη

Μαρτυρίες - σοκ για τον Βαγγέλη: 'Τον έκλειναν σε ντουλάπα και του πετούσαν κέρματα για να τραγουδήσει σαν jukebox'

SHARE:

24Media Network