Ερμιονίδα: Τι ισχυρίζεται ο ιερέας για το μήνυμα στον 13χρονο

Ερμιονίδα: Τι ισχυρίζεται ο ιερέας για το μήνυμα στον 13χρονο
Ο ιερέας στην Ερμιονίδα που συνελήφθη Eurokinissi

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τη δράση του 40χρονου ιερέα στην Ερμιονίδα, ο οποίος συνελήφθη μετά από μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου που έστειλε σε μικρό αγόρι.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την δράση του ιερέα στην Ερμιονίδα, ο οποίος έστειλε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε 13χρονο παιδί.

Ουδέποτε είχα επικοινωνία με ανηλίκους πλην του συγκεκριμένου, έγινε κατά λάθος καθώς νόμιζα ότι είχα στείλει το γραπτό μήνυμα σε άλλον ενήλικα, που είχε το ίδιο μικρό όνομα. Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με τον ενήλικα διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα ποτέ καμία φυσική επαφή με κανέναν“, δήλωσε στο MEGA, μέσω του δικηγόρου του, ο ιερέας.

Όμως, όταν το μικρό αγόρι ρώτησε έκπληκτο τον ιερέα, μην μπορώντας να πιστέψει τι έβλεπε, αν κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό του, εκείνος συνέχισε, όπως φαίνεται, ακάθεκτος, στέλνοντας ηχητικό μήνυμα στο παιδί, ρωτώντας το αν του άρεσε.

«Έπαθε ένα σοκ γιατί αφενός δεν το περίμενε, είναι η ιδιότητα του ανθρώπου αυτή που δεν το περίμενε, τρόμαξε γιατί αναφέρει το όνομα του παιδιού το βίντεο και ανατρίχιασε, δηλαδή αηδίασε με όλο αυτό. Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει ‘πάτερ τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;’ Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα», ανέφερε η μητέρα του 13χρονου.

Έρευνες για “περίεργα” μηνύματα και σε άλλα παιδιά

Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός καθώς εξετάζονται τα τρία κινητά τηλέφωνα και ο φορητός υπολογιστής του 40χρονου κληρικού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχαν ανάλογα περιστατικά με θύματα και άλλους ανηλίκους.

Μάλιστα, ο 40χρονος φέρεται να έχει στείλει παρόμοιο βίντεο και σε έναν ακόμη ανήλικο , σε κοντινή περιοχή, στην οποία παλιότερα ήταν αρχιμανδρίτης.

Ο ιερέας ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα κοινωνικά δίκτυα και εμφανιζόταν συχνά σε βίντεο, μιλώντας για θέματα της εκκλησίας αλλά και για επίκαιρα θέματα. Ο 40χρονος ρασοφόρος είναι αρχιμανδρίτης και λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια σε τρία μικρά χωριά της Ερμιονίδας.

Η Μητρόπολη Ύδρας, όπου ανήκει, μετά τη σύλληψή του ανακοίνωσε πως τον θέτει σε αργία μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα