Εξομολόγηση Γαβαλά από την φυλακή: Με έκλεψαν όσοι εμπιστεύτηκα. Δεν έχω δεκάρα τσακιστή

Εξομολόγηση Γαβαλά από την φυλακή: Με έκλεψαν όσοι εμπιστεύτηκα. Δεν έχω δεκάρα τσακιστή

Η άνοδος και η πτώση του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή. Τι δηλώνει για τον οικονομικό του κατήφορο μέσα από την φυλακή. "Έχω προσφέρει όλη την περιουσία μου στο δημόσιο", εξομολογείται. Διαβάστε περισσότερα

"Εγώ φταίω για την πτώση της εταιρείας μου γιατί δεν διέκρινα έγκαιρα την οικονομική κρίση και δεν κράτησα τίποτα για τον εαυτό μου. Με βρίσκω καλό στη δημιουργικότητα και ακατάλληλο στα επιχειρηματικά θέματα. Με τα οικονομικά ασχολούνταν άλλοι, που αποδείχτηκαν το ίδιοι άχρηστοι με μένα".

Με αυτά τα λόγια και με μία συνέντευξη - χείμαρρο στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής", ο Έλληνας σχεδιαστής περιγράφει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, για πρώτη μάλιστα φορά, μετά τον Απρίλιο, οπότε και πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού .

Ο κ. Γαβαλάς δεν αρνείται πως για τον κατήφορο που ήρθε στη ζωή και την καριέρα του φέρει και αυτός μεγάλη ευθύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Εγώ φταίω για την πτώση της εταιρείας μου, γιατί δεν διέκρινα, δεν είδα την οικονομική κρίση να έρχεται και δεν κράτησα τίποτα για τον εαυτό μου".

Επιτέθηκε όμως και σε όσους τον κρατούν μέσα στη φυλακή, καθώς, όπως ισχυρίστηκε "με θέλουν αποδιοπομπαίο τράγο ανάμεσα σε ληστές και εμπόρους ναρκωτικών".

Όσο για το αν υπήρξε έκλυτος βίος ο ίδιος τον χαρακτηρίζει απλά εντυπωσιακό:

"Υπήρξε εντυπωσιακός βίος. Με πρωτότυπες φωτογραφίσεις, επιδείξεις, θεάματα. Ήταν εντυπωσιακή η δουλειά μου. Εγώ αισθάνομαι γαλήνιος και οι επικριτές μου πάντα θα με ζηλεύουν".

Ο Λάκης Γαβαλάς δηλώνει πλέον ένας φτωχός άνθρωπος: " Όλη μου η ακίνητη περιουσία έχει προσφερθεί στο Δημόσιο για να καλυφθούν τα χρέη προς αυτό . Δεν έχω δεκάρα τσακιστή και πουθενά".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς

Καρέ της σύλληψης για το Λάκη Γαβαλά

Δεσμεύουν την περιουσία του Λάκη Γαβαλά

SHARE:

24Media Network