Σοκ στην Εύβοια: Άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου με ρόπαλο γατάκι

Σοκ στην Εύβοια: Άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου με ρόπαλο γατάκι
Γάτες 123RF

Ο ηλικιωμένος είδε το μικρό αδέσποτο γατί να μπαίνει στην αποθήκη του και άρχισε να το κυνηγά και να το χτυπά με μανία με ένα ρόπαλο.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο χωριό των Αγίων Αποστόλων του δήμου Κύμης Αλιβερίου, στην Εύβοια καθώς είδε με τα μάτια της έναν συγχωριανό της να χτυπά με μανία ένα γατάκι.

Έντρομοι οι γείτονες βγήκαν να δουν από πού προέρχονται οι κραυγές γατιού και οι δυνατοί θόρυβοι που ακολουθούσαν. Ήταν από το σπίτι του 74χρονου γείτονά τους, ο οποίος με ένα ρόπαλο χτυπούσε μανιασμένα ένα μικρό αδέσποτο γατάκι, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Το είδε να μπαίνει στην αποθήκη του και άρχισε να το κυνηγά και να το χτυπά. Κάποιοι έτρεξαν να το σώσουν, όμως ο 74χρονος (τα στοιχεία του οποίου έχουν γίνει γνωστά πλέον σε όλο το χωριό) είχε προλάβει και είχε κλειδώσει την πόρτα.

Ήταν απ’ ότι φαίνεται αποφασισμένος να το σκοτώσει και να μην βρεθεί κανείς μπροστά του για να τον εμποδίσει από την βαρβαρότητά του. Αφού το χτύπησε ανελέητα με ρόπαλο και το μικρό γατάκι ξεψύχησε τότε άνοιξε την πόρτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα