Φοιτήτρια από τον Βόλο, τραυματίας στο δυστύχημα στην Ισπανία

Φοιτήτρια από τον Βόλο, τραυματίας στο δυστύχημα στην Ισπανία

Φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι η 23χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε στο τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε 14 νέους. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης

Μια 23χρονη Βολιώτισσα φοιτήτρια είναι μεταξύ των τραυματιών σε δυστύχημα που έγινε το πρωί της Κυριακής, έξω από το Φρέζιναλς και είχε αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο 14 νέοι και να τραυματιστούν άλλοι 43 επιβαίνοντες.

Η κοπέλα, είναι φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και βρέθηκε στην Ισπανία μέσω του προγράμματος Erasmus, ενώ στο λεωφορείο επέβαιναν Ευρωπαίοι φοιτητές έσω προγραμμάτων ανταλλαγής.

Το τουριστικό λεωφορείο πριν ανατραπεί πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, τραυματίζοντας τους δύο επιβαίνοντες του οχήματος. Το σημείο του δρόμου στο οποίο έγινε το δυστύχημα αναφέρεται ως το μοναδικό σε εκείνο το τμήμα με στροφή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βαλεμπρόν της Βαρκελώνης, σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η αναπληρώτρια υπουργός, Σία Αναγνωστοπούλου, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη, από όπου έχει διαρκή ενημέρωση.

Σημειώνεται, ότι στο πούλμαν επέβαινε και δεύτερος Έλληνας φοιτητής, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και δεν φέρει κάποιο τραύμα.

(Με πληροφορίες από magnesianews.gr και ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα