Φωτιά στην Κινέτα: Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την εθνική να φλέγεται

Φωτιά στην Κινέτα: Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την εθνική να φλέγεται

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη φωτιά να καίει δίπλα από την εθνική οδό Αθηνών - Πατρών. Τι δήλωσε στο news247 ο άνθρωπος που το τράβηξε και το ανάρτησε.

Δραματική είναι η κατάσταση της μεγάλης φωτιάς στην Κινέτα, η οποία εκτείνεται σε μεγάλο μέτωπο που ξεπερνά τα 6 χιλιόμετρα και μαίνεται ανεξέλεγκτη. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αυξάνονται συνεχώς σε μια προσπάθεια να οριοθετηθούν οι φλόγες. Σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, τέσσερις οικισμοί έχουν εκκενωθεί ενώ πληροφορίες μιλούν για εγκλωβισμένα άτομα στον οικισμό του Αγίου Νικολάου. Οι άνδρες τής Πυροσβεστικής καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, όμως ο άνεμος αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση. Το News 24/7 είναι σε συνεχή ενημέρωση όπως και το Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Την τελευταία ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τη φωτιά να καίει δίπλα από την εθνική οδό Αθηνών – Πατρών. Εστίες καίνε και στα δύο ρεύματα, ενώ λίγα λεπτά μετά το πύρινο μέτωπο διέσχισε την εθνική. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δυο ρεύματα. Λίγο αργότερα, η φωτιά είχε φτάσει στη θάλασσα.

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, που ανάρτησε το video στο facebook, μίλησε στο news247.gr και τόνισε: ““Ταξιδεύαμε με τη γυναίκα μου από Πάτρα για Αθήνα. Οπως οδηγούσα, μέσα σε 30 δεύτερα θόλωσαν τα πάντα, ένιωσα σαν να περνά φωτιά μέσα από το αμάξι. Μετά από ένα χιλιόμετρο η κυκλοφορία στο άλλο ρεύμα διακόπηκε. Ακόμα και 10 δεύτερα να καθυστερούσαμε, μπορείς να μας έπιαναν οι φλόγες. Ουδείς φυσικά είναι προετοιμασμένος για τέτοιου είδους γεγονότα. Ο,τι έγινε, έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου”.

Σημειώνεται ότι έχει διακοπεί και η κυκλοφορία του προαστιακού σιδηρόδρομου.

Μάθετε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις για την καταστροφική φωτιά στην Κινέτα μέσα από τη Live Blog πλατφόρμα του News 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα