Φυλακές Κορυδαλλού: Στο ίδιο κελί Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης

Φυλακές Κορυδαλλού: Στο ίδιο κελί Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης
ΙΝΤΙΜΕ

Το εν λόγω κελί 15 τ.μ. φιλοξενεί 6 άτομα (έχει τρεις κουκέτες) και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυγείο, κουζινάκι και τουαλέτα. Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζονται για να μην μπουν σε διαδικασία κινδύνου.

Στο ίδιο κελί με τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, κρατούνται τις τελευταίες ημέρες οι προφυλακισθέντες κατηγορούμενοι για βιασμούς ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης ο ΑLPHA, οι δύο ηθοποιοί είναι «συγκάτοικοι» με τον δολοφόνο της Καρολάιν στο κελί Ζ1 της ΣΤ’ Πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου προσωρινώς έχουν μεταχθεί από τις φυλακές Τριπόλεως, προκειμένου να δίνουν το «παρών» στις δίκες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω πτέρυγα χαρακτηρίζεται πτέρυγα VIP καθώς σε αυτή οδηγούνται συνήθως κατηγορορούμενοι που εμπλέκονται σε εγκλήματα μεγάλου ενδιαφέροντος.

Το εν λόγω κελί 15 τ.μ. φιλοξενεί 6 άτομα (έχει τρεις κουκέτες) και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο σταθμός έχει ψυγείο, κουζινάκι και τουαλέτα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Αναγνωστόπουλος, Λιγνάδης και Φιλιππίδης δεν προαυλίζονται γιατί δεν θέλουν να έρθουν σε επαφή με κανένα και να μπουν σε διαδικασία κινδύνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα ο Μπάμπτης Αναγνωστόπουλος “πιάστηκε” να έχει παράνομα στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, από το οποίο πραγματοποιούσε και βιντεοκλήσεις, ενώ είχε πρόσβαση σε ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Ειδικότερα, στις 10 Φεβρουαρίου, ώρα 11 το βράδυ, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στη Ζ’ πτέρυγα, όπου κρατείται ο Αναγνωστόπουλος. Είχαν πληροφορίες ότι έφερε κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται ρητά. Πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι τη στιγμή της εφόδου ο 34χρονος γυναικοκτόνος πραγματοποιούσε βιντεοκλήση. Μόλις αντιλήφθηκε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επιχείρησε να κρύψει το κινητό κάτω από το μαξιλάρι, όμως ήταν πολύ αργά. Οι σωφρονιστικοί κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε σε απολογία στο πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο προεδρεύει η εισαγγελέας των φυλακών Κορυδαλλού. Στην απολογία του ομολόγησε το παράπτωμά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα