Γ. Καλλιακμάνης: Φαινόμενα όπως ο Ρουβίκωνας πρέπει να σταματήσουν

Γ. Καλλιακμάνης: Φαινόμενα όπως ο Ρουβίκωνας πρέπει να σταματήσουν
Αστυνομικοί Eurokinissi

Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της και αυτού του είδους οι δράσεις αντιμετωπίζονται με τη νομοθεσία, δήλωσε ο ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Η αστυνομία πρέπει να σταματήσει να τρέχει πίσω από τον “Ρουβίκωνα“. Έχει να ασχοληθεί με σοβαρά θέματα ασφάλειας» δήλωσε στους Αντώνη Φουρλή και Στέλλα Γκαντώνα στην εκπομπή «Πρωινό Τανγκό» στον News24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πρόσθεσε ότι η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της και αυτού του είδους οι δράσεις αντιμετωπίζονται με τη νομοθεσία.

«Είτε δράσει είτε όχι ο αστυνομικός, γίνεται ΕΔΕ» σχολίασε ο κ. Καλλιακμάνης σε σχέση με τον τρόπο που έδρασε ο αστυνομικός στην πρεσβεία στο Ιράν. Κατά τη γνώμη του ο φρουρός δεν έδρασε σωστά καθώς -με βάση το μνημόνιο ενεργειών- έπρεπε να ενημερώσει το κέντρο και να λάβει μέτρα αυτοπροστασίας.

Τόνισε ότι η ένωση έχει εξηγήσει ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι εξωτερικές φρουρές. σημείωσε ότι ο φρουρός δεν θα πρέπει να είναι μόνος του έξω, αλλά μέσα από το κτίριο φρούρησης και να ελέγχει τον χώρο με κάμερες.

Για τη δολοφονία Φύσσα

«Ο αστυνομικός δεν έχει ποτέ πρόθεση να αφήσει κάποιον να τον χτυπάνε και να τον σκοτώνουν» δήλωσε σχετικά με τη δολοφονία Παύλου Φύσσα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα