Γιώργος Παπανδρέου: Έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου
Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου FACEBOOK

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και η εμφάνισή του στο εμβολιαστικό κέντρο μας θύμισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου και ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ έστειλε το δικό του μήνυμα για το πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός απέναντι στην αντιμετώπιση της πανδημίας, κάνοντας παράλληλα λόγο για τεκμηριωμένες προτάσεις του κόμματός του προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τον εμβολιασμό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όμως η φωτογραφία του μάς θύμισε αρκετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς όπως ο πρωθυπουργός έτσι και εκείνος φωτογραφήθηκε topless.

ADVERTISING

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Σήμερα έκανα την 3η δόση. Ένα είναι το μήνυμα: ο εμβολιασμός. Προστατεύουμε τους εαυτούς μας, προστατεύουμε τους δικούς μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας.

Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν τα έχει καταφέρει καλά. Δεν κάνουμε φθηνή αντιπολίτευση, αλλά η πανδημία είναι σε έξαρση και η κυβέρνηση πρέπει με αποφασιστικότητα να ενισχύσει το εθνικό σύστημα υγείας.

Ως Κίνημα Αλλαγής, έχουμε τις πιο τεκμηριωμένες προτάσεις για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η πανδημία εδώ και πολλούς μήνες.

Εμείς θα συνεχίσουμε την υπεύθυνη αντιπολίτευση, τη σοβαρή στάση μας, για να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης μάστιγας, της πανδημίας, που μας αφορά όλους.

Όλα τα άλλα στην ώρα τους #pamemprosta

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιώργος Παπανδρέου, Εμβόλιο κορονοϊού, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network