Γιώργος Ψάλτου: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης με χτυπούσε με το ακουστικό στους ώμους - Είχα μελανιάσει από το ξύλο"

Γιώργος Ψάλτου: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης με χτυπούσε με το ακουστικό στους ώμους - Είχα μελανιάσει από το ξύλο"
FACEBOOK / @YIORGOS PSALTOU

Ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου προχώρησε σε μια καταγγελία για την επιθετική συμπεριφορά που δέχτηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη σε θεατρική συνεργασία τους.

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη σκηνή δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη και την καταγγελία που έκανε πρόσφατα για την επιθετική συμπεριφορά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη μίλησε την Παρασκευή ο Γιώργος Ψάλτου.

«Δεν ήθελα το θέμα να πάρει δημοσιότητα. Είχα πει στον δικηγόρο μου να μη φανεί ούτε το όνομά μου. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα βγει για να δώσει μια συνέντευξη τον παρακάλεσα να μην αποκαλύψει το όνομά μου και το σεβάστηκε απόλυτα. Είναι ο Γιώργος Γεραρής ο δικηγόρος ο οποίος για να παρουσιάσει αυτή την καταγγελία, δεν μου πήρε χρήματα. Μετά τη συνέντευξη του δικηγόρου, ο κόσμος κατάλαβε για ποιον μιλούσε, χωρίς να έχει αναφέρει το όνομά μου» είπε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Ψάλτου.

«Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον γνώρισα μέσω του Χρήστου Σιμαρδάνη, ο οποίος με πρότεινε ως συνεργάτη του προκειμένου να καλύπτω εξωτερικές του δουλειές. Εκεί συνεργαστήκαμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη για πρώτη φορά. Όταν η συνεργασία μας πέρασε στο θεατρικό κομμάτι, μπαίνοντας μαζί του στο θέατρο σύντομα είδα πως είχα να κάνω με έναν άλλο άνθρωπο. Μεταμορφωνόταν…» πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Ψάλτου μίλησε ακόμα και για τα χτυπήματα στο σώμα του από την επιθετική συμπεριφορά του σκηνοθέτη. «Παραμονή της πρεμιέρας ανακοινώνεται σε μένα και στην κοπέλα που παίζαμε μαζί σε αυτή τη σκηνή, ήταν μια σκηνή ανάκλησης στη συγκεκριμένη παράσταση στο θέατρο “Φον Δημητράκη” ότι θα τρώμε ξύλο. Το ακούσαμε αυτό, ότι θα φάμε ξύλο, θεατρικό θα είναι…Και ξεκινάει το όλον…Και δεν είναι θεατρικό αυτό που συμβαίνει είναι ξύλο κανονικό. Στο γραφείο του υπήρχε ένα παλιό τηλέφωνο από αυτά τα βαριά, εκεί λοιπόν με χτύπαγε με το ακουστικό στον ώμο μου», είπε ο Γιώργος Ψάλτου.

«Το σταμάτησε αυτό μετά τον πρώτο μήνα γιατί είχα μελανιάσει από τα χτυπήματα. Ήταν ένα αποδεικτικό στοιχείο και εκεί το σταμάτησε, την υπόλοιπη συμπεριφορά του όμως τη συνέχισε κατέληξε».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πέτρος Φιλιππίδης
SHARE:

24Media Network