Γιος Μίκη Θεοδωράκη: "Δεν θα αψηφήσω τον πατέρα μου - Επιθυμία του ήταν να ταφεί στην Κρήτη"

Μίκης και Γιώργος Θεοδωράκης
Μίκης και Γιώργος Θεοδωράκης FACEBOOK: MARGARITA THEODORAKIS

Ο Γιώργος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του, υποστηρίζει ότι θα σεβαστεί την επιθυμία του πατέρα του να ταφεί στον Γαλατά Χανιών και καλεί όλους να "σωπάσουν".

Με μια ανάρτηση στο Facebook, ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος τάσσεται υπέρ της ταφής του πατέρα του στον Γαλατά Χανίων, σημειώνοντας ότι δεν αψήφησε ποτέ την επιθυμία του.

Σημειώνει, μάλιστα, ότι θα απέχει από τη διαδικασία του Πρωτοδικείου και καλεί όλους να "σωπάσουν" για να αποχαιρετήσουν τον πατέρα του.

ADVERTISING

"Από τα πρώτα πράγματα που κατάλαβα, μικρό παιδί, είναι πως ο πατέρας μας δεν μας ανήκει. Φρόντισε ο ίδιος για αυτό. Μέσα από το έργο του, το ταλέντο του, με την αδιάκοπη εργασία του, να γίνει ο Μίκης όλων. Του κόσμου και του χρόνου.

Επιθυμία του ήταν να ταφεί στην Κρήτη. Δεν το μάθαμε χθες, ούτε χρειάστηκαν συμβολαιογράφοι, επιστολές και Πρωτοδικεία να μας το πουν. Την είχε εκφράσει με κάθε δυνατό τρόπο. Δημόσια. Ιδιωτικά. Προφορικά. Γραπτά. Και έχει προσωπικά φροντίσει για την τελευταία λεπτομέρεια.

Η αυριανή διαδικασία στο Πρωτοδικείο δεν με αφορά Δεν πρόκειται να παραστώ.

Δεν αψήφησα τον πατέρα μου ζωντανό. Δεν θα το κάνω τώρα όταν όλη η Ελλάδα τον Τιμά.

Θα τον αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί όπως του πρέπει. Η οικογένεια. Οι φίλοι. Οι συνεργάτες. Οι συγχωριανοί. Όσοι τον αγάπησαν. Όσοι μπορεί να τον πίκραναν.

Όσοι στο παρελθόν μπορεί να συμφώνησαν ή να διαφώνησαν. Τίποτα πια δεν έχει σημασία. Εκείνο που μένει είναι το τελευταίο δάκρυ.

Σας Ευχαριστούμε για την Αγάπη σας. Είμαστε όλοι ευγνώμονες.

Γι'αυτό, σας παρακαλώ, να δεχτείτε την συγγνώμη μας, την βγαλμένη μέσα από τον πόνο τον βαθύ, κι όλοι μας να σωπάσουμε για να αποχαιρετήσουμε τον πατέρα", αναφέρει ο Γιώργος Θεοδωράκης.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μίκης Θεοδωράκης, Κρήτη
SHARE:

24Media Network