Γκλέτσος για υπόθεση ναρκωτικών: “Αν είχα οποιαδήποτε εμπλοκή, θα με είχε καλέσει εισαγγελέας”

Γκλέτσος για υπόθεση ναρκωτικών: “Αν είχα οποιαδήποτε εμπλοκή, θα με είχε καλέσει εισαγγελέας”
Απόστολος Γκλέτσος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά ανοιχτά για την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών με τον λιμενικό "ντίλερ" στη Φθοιώτιδα. Η σχέση με τον συγεκριμένο άνδρα και η απόφαση να κινηθεί νομικά.

Τη σιωπή του “έσπασε” ο Απόστολος Γκλέτσος μετά την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών αλλά και τις συλλήψεις που ακολούθησαν για κοκαΐνη στην περιοχή της Στυλίδας και την αναφορά του ονόματός του στη δικογραφία.

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και γνωστός ηθοποιός συναντήθηκε τηλεοπτικά με την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε στην κάμερα του “Love It” τόσο για το πώς αντέδρασε στο άκουσμα της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση, όσο και για το ποιες είναι από εδώ και πέρα οι επόμενες κινήσεις του.

“Προσπαθώ να είμαι καλά, οι συγκυρίες με δυσκολεύουν, αλλά θα τα καταφέρω”, δήλωσε στην αρχή της συνέντευξής του ενώ αμέσως ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση και εμπλοκή με το κύκλωμα.

“Δεν ισχύουν όλα αυτά. Δεν έχω κληθεί από τον φυσικό μας δικαστή, κάποιον Εισαγγελέα που θα έπρεπε να με έχει ήδη καλέσει, αν είχα οποιαδήποτε εμπλοκή”, σχολίασε, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μια πολιτική δίωξη και κάτι στημένο, καθώς όπως είπε, όλα αυτά τα 30 χρόνια που βρίσκεται στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχει πολλούς εχθρούς.

“Είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές οι άνθρωποι αυτοί. Έχουν συμβεί πολλά γεγονότα, έχω δεχθεί απειλές και έχω κάνει πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου”, πρόσθεσε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος περιέγραψε στην Ιωάννα Μαλέσκου πώς αντέδρασε όταν πρώτη φορά άκουσε πως το όνομά του συνδέεται με το συγκεκριμένο κύκλωμα. “Ταράχτηκα, σάστισα. Οδηγούσα και με έπαιρναν φίλοι μου τηλέφωνο και μου έλεγαν πως ένα portal στη Λαμία άφηνε ερωτηματικά ότι εμπλέκεται στο κύκλωμα ναρκωτικών πασίγνωστος ηθοποιός από τη Στυλίδα. Άρχισαν στη συνέχεια τα τηλέφωνα από τους δημοσιογράφους και τα σήκωσα όλα, ήταν εκατοντάδες, γιατί δεν ήθελα να δώσω την εντύπωση ότι κρύβομαι”, σχολίασε.

Η απόφαση να κινηθεί νομικά και η σχέση με την οικογένεια του λιμενικού “ντίλερ”

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει κληθεί ακόμη από τον Εισαγγελέα ή τον ανακριτή και έκανε γνωστό πως αποφάσισε να κινηθεί νομικά, ενώ θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με το γεγονός ότι υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες με τον “πρωταγωνιστή” του κυκλώματος, αξιωματικός του Λιμενικού.

“Είμαι ένας άνθρωπος που μιλά με πολίτες και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που κατηγορείται. Αυτό δεν είναι κάτι μεμπτό. Θα βρουν πολλές τηλεφωνικές μας συνομιλίες. Με τον συγκεκριμένο αξιωματικό του Λιμενικού είμαστε φίλοι. Η γυναίκα του ήταν δυο φορές υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στην Αγία Μαρίνα και έχουμε οικογενειακή φιλία”, δήλωσε ενώ σε ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν το συγκεκριμένο στοιχείο σταθεί ως απόδειξη για την εμπλοκή του ο ίδιος απάντησε: “Αν το κάνει κάποιος αυτό θα κάνει λάθος, θα πέσει σε παγίδα και θα σπάσει τα μούτρα του. Δεν έχω καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά, καμία απολύτως”.

Τα λεγόμενά του θέλησε να υποστηρίξει αναφέροντας και το καρδιακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, “‘πάσχω από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή. Εάν χρησιμοποιήσω κοκαίνη θα πεθάνω. Εάν κάποιος γιατρός βγει και πει ότι δεν θα πάθω τίποτα, να το καταθέσει δημόσια”

Τέλος, δεν έκρυψε για ακόμη μια φορά, πως η προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός του είχε ως μόνο στόχο να πλήξει την πολιτική του εικόνα και ανέφερε πως ως άνθρωπος είναι “διαφανής” και δεν έχει καμία σκοτεινή πλευρά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα