Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαψεύδει ότι είχε παράλληλη σχέση με παντρεμένη

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαψεύδει ότι είχε παράλληλη σχέση με παντρεμένη
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/ EUROKINISSI

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τόνισε πως ο εντολέας του δεν ήταν σε παράλληλη σχέση με κάποια άλλη γυναίκα.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των Γλυκών Νερών και το παρελθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν, ήρθαν στην επιφάνεια από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Η εκπομπή εντόπισε έναν φίλο του Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μίλησε για ένα τρίτο πρόσωπο, μία γυναίκα που είχε ερωτευτεί και τον είχε σημαδέψει. Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή αποκαλύπτωντας πως είχε σχέση με τον συζυγοκτόνο από το 2015 έως και τον Ιούνιο του 2016, ενώ εκανε λόγο για εμμονική συμπεριφορά από την μεριά του πιλότου.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

“Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτή τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Κάρολαϊν. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε”, είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ο δικηγόρος του πιλότου, μάλιστα, σημείωσε πως είχε επικοινωνήσει με τον Μπάμπη, προτού εμφανιστεί στην εκπομπή.

“Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή της και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα. Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα