Γλυκά Νερά: Το ημερολόγιο της Καρολάιν – “Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με τον Μπάμπη”

Γλυκά Νερά: Το ημερολόγιο της Καρολάιν – “Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με τον Μπάμπη”
Ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν ο 33χρονος πιλότος σύζυγός της

Σημειώσεις της Καρολάιν γύρω από τη σχέση της με τον 33χρονο πιλότο φαίνεται πως βρήκαν οι αστυνομικοί. “Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση” φέρεται να έγραφε το θύμα. Τι αναφέρει το διαβιβαστικό.

Οι καταγραφές στο κρυπτογραφημένο ημερολόγιο της Καρολάιν το οποίο εντόπισαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές, συνέβαλαν αποφασιστικά στο εξιχνιαστεί η δολοφονία στα Γλυκά Νερά της 19χρονης κοπέλας, με την ομολογία του 33χρονου πιλότου. “Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι” ανέφερε η Καρολάιν, μεταξύ άλλων, πριν περίπου ένα χρόνο.

Αυτό προκύπτει από το διαβιβαστικό της αστυνομίας προς τη Δικαιοσύνη, το οποίο αριθμεί στις 26 σελίδες και περιλαμβάνει ολόκληρα αποσπάσματα από τις σκέψεις της Καρολάιν. Η ίδια η κοπέλα αναφέρεται σε έντονους καβγάδες με το σύζυγό της, ενώ σε καταχώρηση της με ημερομηνία την 3η Ιουλίου του 20 γράφει:

«Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. ….Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. …Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».

Με εξαίρεση κάποιες καταχωρήσεις στις αρχές του έγγαμο βίου του ζευγαριού, από τα όσα καταγράφονται σε ημερομηνίας από 15.11.2019 έως 2.11.2020, φαίνεται πως υπήρχαν εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν εμφανίζεται να γράφει:

«Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Ωστόσο, σε άλλη σημείωση αναφέρεται:

«Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη λόγω των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».

Αντίστοιχα, σε καταχώρηση με ημερομηνία 30.12.19, αναφέρεται:

«Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό…..τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.». Σε άλλη σημείωση με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκε με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Τα ευρήματα που “έδειξαν” τον πιλότο

Στο διαβιβαστικό καταγράφονται σειρά στοιχείων, τα οποία δεν οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ληστεία. Από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει ότι ο θάνατος της Καρολάιν επήλθε μεταξύ τις 4 και 5 τα ξημερώματα, ενώ συμπεραίνεται ότι δεν επήλθε ακαριαίως αλλά ήταν αγωνιώδης.

Σύμφωνα με το έγγραφο, από την έρευνα του οπτικού υλικού των καμερών γύρω από την περιοχή δεν προέκυψε κάποια ύποπτη κίνηση ή στάση αυτοκινήτου ή πεζού, ενώ η τελευταία εγγραφή της κάμερας ασφαλείας που υπήρχε μέσα στο σπίτι φαίνεται να έγινε στις 12 και 26 τα ξημερώματα. Λίγα λεπτά αργότερα, μεταξύ 00:37 και 00:38, σύμφωνα με το κινητό του θύματος, έγιναν τρεις αναζητήσεις σε πλατφόρμα εύρεση καταλυμάτων, μέσω της οποίας η Καρολάιν φαίνεται να αναζητούσε ξενοδοχεία.

Παράλληλα, αναφορά γίνεται στο βιομετρικό ρολόι του θύματος, όπως και στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου όπου καταγράφονται βήματα στο διάστημα που φέρεται να ήταν δεμένος, καθώς και σε ένα μήνυμα από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του θύματος προς το κινητού του 33χρονου στις 23:18, όπου καταγράφεται η φράση “you stupid”. Είκοσι πεπτά αργότερα, στις 23:42 έχει εντοπιστεί εισερχόμενο μήνυμα από το Facebook του θύματος στο Facebook του πιλότου με περιεχόμενο: «Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου».

Σύμφωνα με την αστυνομία από το σύνολο προανακριτικού υλικού δεν έχουν προκύψει ενδείξεις παρουσίας άλλων προσώπων στον τόπο του εγκλήματος, ενώ επισημαίνεται ότι η περιγραφόμενη ληστεία παρουσιάζει χαρακτηριστικές ομοιότητες με τη ληστεία άλλου συναδέλφου του που είχε γίνει το 2018 στο Αλεποχώρι.

Πάντως, η μητέρα της Καρολάιν καταθέτοντας στις αρχές, υποστήριξε πως δεν είχαν πέσει στην αντίληψή της ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση της κόρης της με το σύζυγό της. Τέλος, κατάθεση έδωσε και γυναίκα που έμενα δίπλα στο ζευγάρι στα Γλυκά Νερά, αναφέροντας πως το μοιραίο βράδυ το μόνο που άκουσε ήταν στις 4:20 τα ξημερώματα κλάματα του σκύλου και βήματα από τη σκάλα της μεζονέτας, πράγμα που δεν της έκανε εντύπωση αφού δεν άκουσε ούτε φωνές, ούτε ουρλιαχτά ή γάβγισμα του σκύλου.

Οι πρώτες εικόνες των αστυνομικών

Στο διαβιβαστικό αναφέρονται και τα πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα μετά την άφιξη της αστυνομίας στο σπίτι. Όπως αναφέρεται, στις 6:15 στις 11 Μαΐου ο πιλότος επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης και κάλεσε σε βοήθεια. Από το ηχητικό απόσπασμα της κλήσης προέκυψε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, ωστόσο κατάφερε να αναφέρει τη διεύθυνση που βρίσκονταν.

Οι αστυνομικοί πήγαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπογείου το οποίο βγαλμένο. Μετά από έρευνα βρήκαν την Καρολάιν νεκρή στο δεύτερο όροφο. Σύμφωνα με το έγγραφο, στο λαιμό του θύματος υπήρχε τυλιγμένο ένα ύφασμα, τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα, ενώ πάνω στη πλάτη του ήταν ακουμπισμένο το μωρό. Στο πάτωμα της σοφίτας δίπλα στο κρεβάτι βρίσκονταν ο πιλότος σε εμβρυακή στάση, τα χέρια του ήταν δεμένα μπροστά από το σώμα του και δεμένα με τα πόδια. Για δέσιμο είχε χρησιμοποιηθεί σπάγκος. Στο στόμα του υπήρχε τυλιγμένη καφέ κολλητική ταινία. Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρεται, βρήκαν στη κουπαστή της σκάλας, μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου, κρεμασμένο ένα σκυλί με το λουρί του. Ο πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι τρεις άνδρες μπήκαν να τους ληστέψουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα