Γνωστός τραγουδιστής μεταξύ 18 συλληφθέντων σε παράνομο καζίνο στην Κυψέλη

Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας Eurokinissi

18 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας γνωστός τραγουδιστής, συνελήφθησαν έπειτα από έφοδο της αστυνομίας σε παράνομη λέσχη στην Κυψέλη.

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της Παρασκευής στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, 18 άτομα εντός καταστήματος που διεξάγονταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια.

Ανάμεσά τους και πολύ γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου στο κατάστημα, βρέθηκαν 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού "φρουτάκια", 4 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού "ρουλέτα", 5 παιγνιομηχανήματα με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού "φρουτάκια" και ηλεκτρονικός υπολογιστής " server".

Επιπλέον τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ήταν εγκατεστημένες 5 κάμερες επιτήρησης χώρων, η εικόνα των οποίων μεταδίδονταν σε οθόνη έτερου ηλεκτρονικού υπολογιστή. Κατασχέθηκαν 23 σκληροί δίσκοι των ανωτέρω υπολογιστών και 5 κάμερες επιτήρησης χώρων. Επιπρόσθετα, σε όλους επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων διασποράς του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ LOCKDOWN ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS