Γωγώ Τσαμπά για το πανηγύρι στο Γουδή: “Ξέφυγε η κατάσταση για 20 λεπτά”

Γωγώ Τσαμπά για το πανηγύρι στο Γουδή: “Ξέφυγε η κατάσταση για 20 λεπτά”
Η Γωγώ Τσαμπά μιλά για το πανηγύρι στο Γουδή Glomex

Η γνωστή ερμηνεύτρια των πανηγυριών, Γωγώ Τσαμπά, μίλησε για τις εικόνες συνωστισμού που είδαμε στο γλέντι που διοργανώθηκε στο Γουδή.

Για τις εικόνες συνωστισμού που είδαμε σε πανηγύρι που διοργανώθηκε στο Γουδή, μίλησε η Γωγώ Τσαμπά, η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση, καθώς συμμετείχε ερμηνευτικά στο γλέντι που “στήθηκε”. 

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών ανέφερε πως η συγκεκριμένη κατάσταση, όπου πλήθος κόσμου χορεύει χωρίς να τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις, διήρκησε το πολύ 20 λεπτά, ενώ σχολίασε και τις σκέψεις περί απαγόρευσης των πανηγυριών.

“Σε ένα πανηγύρι που πάμε δεν μπορεί να είναι από το εξωτερικό κάποιος, στην ουσία είναι οικογένειες από τον ίδιο τόπο από τις ίδιες γειτονιές, από το ίδιο χωριό, άρα δε μιλάμε για κάτι ξένο. Και το πανηγύρι αυτό είναι, δηλαδή θα πιαστεί η παρέα. Εσείς που είστε από τη Θεσσαλονίκη πχ δε θα πιαστείτε να χορέψετε με έναν ξένο, θα έχετε έρθει με παρέα και θα χορέψετε με τη δική σας παρέα”, δήλω η Γωγώ Τσαμπά.

Η γνωστή ερμηνεύτρια περιέγραψε πώς ακριβώς είχε η κατάσταση: “Στην αρχή δε σηκώθηκε καν ο κόσμος να χορέψει. Σηκωθήκανε στα τραπέζια τους και μετά ξέφυγε λίγο. Μπορεί να συνέβη για πέντε – δέκα λεπτά, λίγο η νεολαία και πάλι ήταν πηγαδάκια – πηγαδάκια, δε νομίζω να κάνανε τόσο κακό. Είναι και λίγο το ποτό και λίγο ο ενθουσιασμός, σηκωθήκανε και χορέψανε. Επικράτησε για 20 λεπτά αυτό το πράγμα”.

“Δε νομίζω ότι είναι λόγος για να κλείσουν πάλι τα πανηγύρια. Είπαν ότι θα γίνει διασπορά του ιού στα πανηγύρια. Κανένα πρόβλημα, κλείστε τα! Στηρίξτε, όμως, όλον αυτό τον κόσμο, δεν είναι μόνο οι μουσικοί”, κατέληξε η Γωγώ Τσαμπά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα