Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: “Το φταίξιμο είναι και δικό μας” – Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: “Το φταίξιμο είναι και δικό μας” – Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης
Ο γιος του θύματος GLOMEX

Βυθισμένος στις τύψεις φαίνεται πως είναι ο γιος της 41χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Ζάκυνθο. "Δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό".

Συγκλονίζουν τα νεότερα στοιχεία που “βλέπουν” το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο, όπου ο 51χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό, φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του, 41χρονων, με μαχαίρι.

Η τοπική κοινωνία -και όχι μόνο- παραμένει “μουδιασμένη” μετά το ειδεχθές αυτό έγκλημα, ενώ στο μοιραίο σπίτι στη Ζάκυνθο μετέβη ο γιος του θύματος.

Τα λόγια του συγκλονίζουν, ενώ φαίνεται να τον βαραίνουν οι τύψεις καθώς, όπως είναι ήδη γνωστό, ο 51χρονος είχε και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά, για την οποία όπως εξομολογήθηκε ο νεαρός, “δεν είχαν πάρει τα απαραίτητα μέτρα”.

Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε”, είπε στον ΑΝΤ1 ο γιος του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα φέρεται κατά το παρελθόν να είχε κάνει καταγγελία στη αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία από τον θύτη, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι.

Επέστρεψε όμως το βράδυ της Κυριακής και μετά από έντονο καυγά, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας της στο θώρακα και το λαιμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Κεριού, όπου και πήγε στην οικοδομή που εργάζεται, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 51χρονος είχε απασχολήσει κατά παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για ενδοοικογενεική βία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε την σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα