Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του – Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του – Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν

Οι αρχές αναζητούν 51χρονο άνδρα στην Ζάκυνθο ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του αφού πρώτα την ξυλοκόπησε. Φέρεται να τη ζήλευε παθολογικά. Η άτυχη γυναίκα τον είχε καταγγείλει και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Άνδρας 51 ετών, αλβανικής καταγωγής, αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς μετά τα μεσάνυχτα, μαχαίρωσε την 40 ετών σύζυγό του, η οποία και εξέπνευσε στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ ο δράστης, μετά από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, ενώ κατόπιν της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Είχε συλληφθεί στο παρελθόν ο φερόμενος ως δράστης

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 41χρονος είχε απασχολήσει κατά παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε συλληφθεί για ενδοοικογενεική βία και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε την σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα