Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του μετά από καυγά

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του μετά από καυγά
Περιπολικό της αστυνομίας Nikos Libertas / SOOC

Νεκρή εντοπίστηκε μία 46χρονη, την οποία φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο 53χρονος σύζυγός της. Την εντόπισε ο 24χρονος γιος της που ειδοποίησε την αστυνομία.

Ακόμα μία γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, αυτή τη φορά στο Κουκάκι, με μία 46χρονη να χάνει τη ζωή της μετά από έντονο καυγά με τον σύζυγό της.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα, όταν, ένας καυγάς ανάμεσα στην ίδια και τον 53χρονο σύζυγό της κατέληξε στη δολοφονία της 46χρονης.

Συγκεκριμένα, κατά τη λογομαχία τους στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Ματρόζου, ο 53χρονος φέρεται να κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στη σύζυγό του με αποτέλεσμα να την σκοτώσει και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Την 46χρονη εντόπισε ο 24χρονος γιος της που ειδοποίησε τις αρχές. Μόλις έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας. Επίσης έχουν μεταβεί άνδρες της Ασφάλειας και διεξάγουν έρευνες ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα