Hotel Ερμού: Απαγόρευσαν την είσοδο σε drag queen λόγω εμφάνισης – Η αντίδραση της Άννας Βίσση

Hotel Ερμού: Απαγόρευσαν την είσοδο σε drag queen λόγω εμφάνισης – Η αντίδραση της Άννας Βίσση
Η ΔουKissα Facebook Δουkissα

Όπως έγινε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μαγαζί δεν επέτρεψε την είσοδο στη ΔουKissa, φέρνοντας εν συνεχεία και την αντίδραση της γνωστής τραγουδίστριας.

Ένα θλιβερό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Horel Ερμού όπου και εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια, Άννα Βίσση.

Σύμφωνα με καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο μαγαζί θέλησε να βρεθεί και η γνωστή Drag Queen, ωστόσο, δεν τα κατάφερε αφού δεν της επετράπη η είσοδος.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην πόρτα του μαγαζιού της αρνήθηκαν την είσοδο λόγω της εμφάνισής της.

Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση. Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τι απάντησε η Άννα Βίσση – “Θα τον είχα απολύσει”

Δύο 24ωρα αργότερα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Άννα Βίσση σχολίασε το περιστατικό με την drag queen.

“Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού χρόνια τώρα. Άρα είναι κάτι που μαθαίνω κι εγώ μόλις. Δυστυχώς το Hoter Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά”, έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα