Η αυστριακή τηλεόραση προβάλει τη Ζάκυνθο

Η αυστριακή τηλεόραση προβάλει τη Ζάκυνθο

Διαβάστε για τη φιλοξενία τηλεοπτικού συνεργείου της αυστριακής τηλεόρασης στο νησί του Ιονίου για την τουριστική προβολή του

Η προβολή της Ζακύνθου θα γίνει με περιοδικές επαναλήψεις, στο γερμανικό, ελβετικό (μέσω του δορυφορικού καναλιού 3 SAT) και αυστριακό κοινό, και η υλοποίηση οφείλεται στην άριστη συνεργασία της αυστριακής τηλεόρασης και των επιχειρηματιών της Ζακύνθου.

Η Ζάκυνθος είναι ενταγμένη στα προγράμματα όλων των αυστριακών Tour Operator και αποτελεί δημοφιλή και συνεχώς ανερχόμενο προορισμό για τους Αυστριακούς.

Το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ έχει διάρκεια 20΄λεπτών και θα προβάλλεται και on line  στην ιστοσελίδα www.besserreisen.tv, όπως επίσης στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Αυστρίας (1 εκατομ. φύλλα) www.krone.tv/reisen και στο youtube για τουλάχιστον 24 εβδομάδες, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν από 1η έως 5 Ιουνίου.

Το Γραφείο ΕΟΤ Βιέννης και προσωπικά ο προϊστάμενος κ. Παναγιώτης Σκορδάς, είχε την εποπτεία και τον συντονισμό, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια καλύφθηκαν από την εταιρεία Lauda air του ομίλου της Austrian Airlines.

Τέλος, οι διοργανωτές της πρωτοβουλίας, ευχαρίστησαν τους επιχειρηματίες και το προσωπικό των ξενοδοχείων: Mediterranean beach resort, Eleon Grand resort hotel & spa, Zante Park hotel, Beveldere luxury suites, Aquarious hotel, Arion hotel και Tsilivi Beach hotel & suites, όπως επίσης το δήμαρχο Ζακύνθου και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο "για την άψογη φιλοξενία του τηλεοπτικού συνεργείου", όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν.

SHARE:

24Media Network