Ηχητικά-ντοκουμέντα από τα Σεπόλια: Βαρβαρότητα και χυδαία φρασεολογία από τους αστυνομικούς

Ηχητικά-ντοκουμέντα από τα Σεπόλια: Βαρβαρότητα και χυδαία φρασεολογία από τους αστυνομικούς

Νέα βίντεο από τις συλλήψεις στα Σεπόλια στη δημοσιότητα. Κλωτσιές και βρισιές κατά των συλληφθέντων και των συγγενών τους. Ηχητικό και από το αστυνομικό τμήμα, όπου η κοπέλα ζητά να πάει στο νοσοκομείο, αλλά την αγνοούν.

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται η χυδαία φρασεολογία και γίνεται αντιληπτή η βαρβαρότητα που επέδειξαν οι αστυνομικοί κατά τη στιγμή των συλλήψεων στα Σεπόλια δημοσιεύει η συλλογικότητα “Μένουμε ενεργοί”.

Αστυνομικοί φέρονται να τραβούν τα μαλλιά της αδερφής του 24χρονου που συνελήφθη έξω από το σπίτι του, ενώ ακούγονται και αρκετές υβριστικές εκφράσεις προς τους πολίτες και δη προς τη νεαρή κοπέλα κατά τη στιγμή της σύλληψής της. Οι πολίτες, συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων κάνουν έκκληση στους αστυνομικούς να σταματήσουν να βιαιοπραγούν κατά της κοπέλας, ωστόσο στο βίντεο ακούγονται αρκετές χυδαίες εκφράσεις σε βάρος τόσο εκείνων όσο και της ίδιας.

Μάλιστα, όταν ο 55χρονος πατέρας των δύο παιδιών έπεσε στο έδαφος, ακούγονται οι φωνές των οικείων του προς τον ίδιο που φαίνεται πως έχει χάσει πλέον τις αισθήσεις του, καθώς και οι εκκλήσεις προς τους αστυνομικούς για λίγο νερό. Τίποτα από αυτά, ωστόσο, δεν φαίνεται να τους πτοεί.

Ακούστε το ηχητικό:

Παράλληλα, ένα ακόμη ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται και μέσα από το αστυνομικό τμήματα, όπου οι συλληφθέντες ζητούν από τους αστυνομικούς να τους δώσουν μάσκες για τον κορονοϊό, ωστόσο η απάντηση που παίρνουν είναι “μη μιλάς”. Η αδερφή του 24χρονου μάλιστα, ζητά να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί την αγνοούν επιδεικτικά.

Το δεύτερο ηχητικό:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα