Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απαντά πότε θα βγάλει τη μάσκα – “Έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα”

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απαντά πότε θα βγάλει τη μάσκα – “Έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα”
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου Stringer / SOOC

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε σε ακόλουθούς της στο Instagram για το πότε θα βγάλει την ειδική μάσκα που φοράει. Τι είπε για το πρόσωπό της και πώς νιώθει που θα το μοιραστεί με τον κόσμο.

Τον αγώνα της για αποκατάσταση συνεχίζει με δύναμη και θάρρος η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από τον Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα.

Πρόσφατα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πραγματοποίησε ένα Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το πότε θα βγάλει την ειδική μάσκα που φοράει στο πρόσωπο, με την 33χρονη να απαντά πως αυτό θα γίνει σύντομα. Όπως ανέφερε:

“Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω”.

Σε παρόμοιο ερώτημα, για το αν θα έδειχνε το πρόσωπό της δημοσίως, αλλά και τις συνεχείς ιατρικές διαδικασίες στις οποίες υποβάλλεται, η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαρακτηριστικά:

“Θα θέλατε; Θα το έκανα μόνο αν πίστευα πως θα βοηθούσα κάποιους μέσα από την διαδικασία αποκατάστασης στην οποία βρίσκομαι. Όμως δεν θέλω να στεναχωρώ κανέναν”.

Instagram / @paliospirou.joanna

Instagram / @paliospirou.joanna

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα