Ηράκλειο: Βρέθηκε σώα η 17χρονη Μάγια

Ηράκλειο: Βρέθηκε σώα η 17χρονη Μάγια
cretapost.gr

Ο πατέρας της είχε εκφράσει τους φόβους του ότι η κόρη του ίσως είχε ακολουθήσει έναν άνδρα μεγαλύτερό της κατά 20 χρόνια.

Εντοπίστηκε τελικά η 17χρονη Μάγια σε χωριό του Ηρακλείου και είναι καλά στην υγεία της. Η 17χρονη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου, οπότε και είχε πει στον πατέρα της ότι θα έκανε βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου.

Από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής, μέχρι σήμερα που εντοπίστηκε μαζί με άνδρα αλλοδαπής καταγωγής, όπως αναφέρει το creta24, βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς της.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο η νεαρή κοπέλα να είχε ταξιδέψει εκτός Κρήτης καθώς είχαν ελέγξει αεροδρόμια και λιμάνια και οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου.

Ο πατέρας της είχε εκφράσει τους φόβους του ότι η κόρη του ίσως έφυγε με έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερο από εκείνην.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πατέρας της 17χρονης, είχε δηλώσει πως το παιδί του, το τελευταίο διάστημα είχε διαδικτυακή επικοινωνία με έναν άνδρα, φωτογραφία του οποίου έχει δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση της ανήλικης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο του Κατσαμπά, η οποία του ανέφερε πως είχε δει στην περιοχή την κόρη του.

Ακόμη, μιλώντας στο Star, ο ίδιος είχε αναφέρει:

“Πέρυσι τον Φεβρουάριο γνώρισε στο κέντρο του Ηρακλείου έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό της που ζούσε μία μποέμ ζωή. Η Μάγια επηρεάστηκε από τη ζωή αυτού του ανθρώπου. Θεωρώ ότι τον ερωτεύτηκε. Δεν ξέρω εκείνος τι αισθήματα έχει για την Μάγια. Προσπαθήσαμε να τους χωρίσουμε και τελικά τους χώρισε η καραντίνα. Το καλοκαίρι άρχισαν να επικοινωνούν ξανά. Έπειτα χάθηκαν τα ίχνη του. Εμφανίστηκε πριν ένα μήνα και φαίνεται να είχαν μία κρυφή επικοινωνία και ξαφνικά ο άνθρωπος αυτός από εκεί που έμενε εξαφανίστηκε, πήρε τα πράγματά του κι έφυγε. Άρα κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται αυτός ο κύριος που απ’ όσο ξέρουμε δεν έχει κινητό τηλέφωνο. Η Μάγια ταυτόχρονα εξαφανίστηκε. Δεν ξέρουμε αν είναι σύμπτωση”, επεσήμανε σχετικά ο κ. Παπαδόπουλος ενώ παράλληλα απεύθυνε νέα έκκληση προς την κόρη του.

“Μάγια θα ήθελα να σου πω ότι σ’ αγαπάμε πολύ περισσότερο απ’ ότι φαντάζεσαι. Είμαστε έτοιμοι εδώ ο μπαμπάς, η μαμά, ο αδερφός και οι γατούλες σε περιμένουν. Εδώ είναι το σπίτι σου και σε περιμένουμε. Είμαστε έτοιμοι να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι να τα συζητήσουμε εκ νέου”, δήλωνε ο ίδιος.

Ανακοίνωση είχαν εκδώσει και οι εκπαιδευτικοί του 7ου Λυκείου Ηρακλείου όπου φοιτούσε η 17χρονη Μάγια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα