Καιρός: Προβλήματα από την κακοκαιρία που πλήττει την Αττική – Κλειστό ένα ρεύμα στην Ποσειδώνος

Καιρός: Προβλήματα από την κακοκαιρία που πλήττει την Αττική – Κλειστό ένα ρεύμα στην Ποσειδώνος
Κεραυνός στον ουρανό ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Το κύμα κακοκαιρίας πλήττει και την πρωτεύουσα. Μέχρι τις 11 το βράδυ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί συνολικά 32 κλήσεις. Έκλεισε λόγω της βροχόπτωσης η Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Συγγρού

Σφοδρή είναι η κακοκαιρία που πλήττει και την Αττική με πολύ έντονες βροχοπτώσεις.

Ήδη η Πυροσβεστική δέχεται συνεχώς κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών.

Η περιοχές που φαίνεται να έχουν πληγεί περισσότερο μέχρι στιγμής είναι το Μοσχάτο, η Καλλιθέα και ο Ταύρος, απ’ όπου η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 32 κλήσεις, μέχρι λίγο πριν τις 11 το βράδυ.

Μάλιστα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Συγγρού, ενώ, λίγο αργότερα, ακολούθησε και διακοπή της κυκλοφορίας στην Πέτρου Ράλλη, από την Αγίας Άννης, στο ρεύμα προς τη Λ. Κηφισού.

Καιρός: Βροχές και το πρωί της Τετάρτης

Την Τετάρτη βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οι οποίες από τις προμεσημβρινές ώρες σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στις Κυκλάδες και την Κρήτη σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Το βράδυ τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν και θα περιοριστούν στη νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. . Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 14 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα