Κακοκαιρία Ελπίδα: “Είμαι 7 ώρες εγκλωβισμένη στην Κατεχάκη και το παιδί μου μόνο του στο σπίτι”

Κακοκαιρία Ελπίδα: “Είμαι 7 ώρες εγκλωβισμένη στην Κατεχάκη και το παιδί μου μόνο του στο σπίτι”
Κίνηση στο χιονιά Eurokinissi

Οδηγός που παραμένει εγκλωβισμένη για 7 ώρες στην Μεσογείων αφηγείται την εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία της μέσα από το αυτοκίνητο.

Μπήκε στο αυτοκινητό της στο Κολωνάκι για να επιστρέψει στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι. Μιλήσαμε μαζί της στο τηλέφωνο στις 19:20 και ήταν ακόμη στο αυτοκίνητο, ακινητοποιημένη στην Μεσογείων μέσα στο έλεος της κακοκαιρίας “Ελπίδα”.

Η απίστευτη ταλαιπωρία που έχει υποστεί η Ε.Π (τα στοιχεία της στη διάθεση του NEWS 24/7) είναι κάτι εξωπραγματικό.

“Ευτυχώς είχα προνοήσει να φουλάρω το αυτοκίνητο καύσιμα και να έχω μαζί μου χρήματα για παν ενδεχόμενο. Εχω τη μηχανή του αυτοκινήτου συνεχώς αναμμένη και κάθε τόσο βγαίνω έξω μέσα σε πυκνή χιονόπτωση για να καθαρίσω τους υαλοκαθαριστήρες που είναι γεμάτοι χιόνι. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν” μας αφηγείται αγανακτισμένη.

“Εχω ένα παιδί 12 ετών που είναι μόνο του στο σπίτι και αγωνιά. Με παίρνει τηλέφωνο συνεχώς και με ρωτά αν χρειάζομαι κάτι αν είμαι καλά Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το περνάω όλο αυτό. Και δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδί μου να περνά αυτό το στρες. Ηξεραν για την κακοκαιρία, είχαν εγκαίρως ενημερωθεί και όμως δεν έκαναν τίποτα, είμαι εξοργισμένη”.

Λέει επίσης ότι “αν πραγματικά ακούσω ότι όλο αυτό οφείλεται στην κλιματική αλλαγή, θα εξοργιστώ ακόμα περισσότερο. Δεν μας προστατεύει κανείς, μα κανείς. Τι πράγματα είναι αυτά; Δεν υπάρχει καμία οργάνωση, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη. Ακόμα και για το θέμα της τηλεκπαίδευσης της κόρης μου, ειδοποίηση ήρθε χθες στις 12 τα μεσάνυχτα”.

Ενημερώσαμε την οδηγό, τέλος, ότι για την Τρίτη αποφασίστηκε αργία: “Μπλακ χιούμορ μας κάνουν, δεν ξέρω τι άλλω να πω. Δεν υπήρχε βέβαια καμία περίπτωση να πάω στη δουλειά αύριο έτσι; Το καταλαβαίνουμε αυτό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα