Κακοκαιρία Ελπίδα: Νέα ανακοίνωση από την Αττική οδό – “Συγνώμη για την ταλαιπωρία”

Κακοκαιρία Ελπίδα: Νέα ανακοίνωση από την Αττική οδό – “Συγνώμη για την ταλαιπωρία”
Κόσμος εγκλωβισμένος στην Αττική οδό intime

Με νέα ανακοίνωση επανέρχεται η Αττική οδός. Ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία, ενώ σημειώνει πως μέλημά της είναι "ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών".

Ενώ οι οδηγοί βιώνουν ώρες απίστευτης ταλαιπωρίας εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία Ελπίδα, εδώ και περισσότερες από πέντε, πλέον ώρες, η Αττική Οδός επανήλθε με νέα ανακοίνωση, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις για τη διαχείρηση της κατάστασης και την εισαγγελική παρέμβαση για τη διερεύνηση του εγκλωβισμού των οδηγών.

Στην λιτή και μετριοπαθή, αυτή τη φορά, ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι “πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών” και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια.»

H γνώμη σου μετράει! Απάντησε εδώ στην έρευνα της aboutpeople και μπες στην κλήρωση για ένα ρολόι Xiaomi Mi Smart 5

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα