Κακοκαιρία “Γηρυόνης”: Εικόνες καταστροφής απ’ την Κινέτα – Εναέρια πλάνα που κόβουν την ανάσα

Κακοκαιρία “Γηρυόνης”: Εικόνες καταστροφής απ’ την Κινέτα – Εναέρια πλάνα που κόβουν την ανάσα
Το καταστροφικό πέρασμα του "Γηρυόνη" στην Κινέτα Up Stories

Μεγάλες καταστροφές στην Κινέτα προκάλεσε η κακοκαιρία "Γηρυόνης" που έπληξε τη χώρα. Τα προβλήματα στην περιοχή ήταν ιδιαίτερα έντονα, λόγω της περσινής καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή. Δείτε εναέρια - drone πλάνα.

Εικόνες καταστροφής στην Κινέτα, που επλήγη από το κύμα κακοκαιρίαςΓηρυόνης” το οποίο προκάλεσε τεράστια προβλήματα και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του. Πλημμύρισαν σπίτια, “φούσκωσαν” ποτάμια και προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές σε σπίτια της περιοχής, ενώ δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Αντίρριο.

Τα προβλήματα στην περιοχή της Κινέτας ήταν ιδιαίτερα έντονα, λόγω της περσινής καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή, με αποτέλεσμα το βουνό κυριολεκτικά να υποχωρήσει και να σαρώσει όλη την περιοχή έως την Εθνική Οδό.

Παράλληλα, η Πυροσβεστική δέχτηκε 48 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 40 παροχές βοήθειας και απομακρύνσεις ατόμων από τα οχήματά τους και τις οικίες τους σε ασφαλές σημείο. Τρία από αυτά τα περιστατικά εξελίχτηκαν σε επιχειρήσεις διάσωσης με ευτυχές αποτέλεσμα κυριολεκτικά το τελευταίο λεπτό.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν σε επιφυλακή για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και το απόγευμα για την Βόρεια Ελλάδα όπου αναμένεται η κακοκαιρία να χτυπήσει τις περιοχές της Πέλλας, της Πιερίας, της Ημαθίας κλπ. Δείτε εδώ ζωντανά την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Δείτε παρακάτω εναέρια – drone πλάνα από τις καταστροφές στην Κινέτα από την ομάδα Up Stories:

Μεγάλες καταστροφές στην Κινέτα

Μεγάλες καταστροφές στην Κινέτα Up Stories

Μεγάλες καταστροφές στην Κινέτα Up Stories

Μεγάλες καταστροφές στην Κινέτα Up Stories

Δείτε ΕΔΩ πώς κάλυψε το News 24/7 λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της κακοκαιρίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα