Κακοκαιρία “Μήδεια”: Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ δέχθηκε “επίθεση” με χιονόμπαλες

Κακοκαιρία “Μήδεια”: Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ δέχθηκε “επίθεση” με χιονόμπαλες
Youtube

"Επίθεση" από χιονόμπαλες δέχτηκε μία ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ, ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση από την Αγία Παρασκευή. Η δημοσιογράφος δεν έχασε την ψυχραιμία της και αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ.

Ευκαιρία να ξεχυθούν στους δρόμους και να παίξουν χιονοπόλεμο βρήκαν πολλοί κάτοικοι της Αθήνας, εκμεταλλευόμενοι αυτή την πρωτόγνωρη πραγματικότητα με την οποία είμαστε αντιμέτωποι τις τελευταίες ώρες, λόγω της κακοκαιρίας “Μήδεια”.

Ανάμεσα σε αυτούς που βγήκαν για να παίξουν με τα χιόνια ήταν και μία παρέα στην Αγία Παρασκευή, την ώρα που η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Μάνια Αλιβιζάτου, βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση και έκανε ρεπορτάζ για την κακοκαιρία.

Ενώ λοιπόν η δημοσιογράφος μιλούσε στην κάμερα, μία χιονόμπαλα προσγειώθηκε στο πρόσωπό της, με την ίδια να το αντιμετωπίζει με χιούμορ και ψυχραιμία. «Βλέπετε έχουμε και τον χιονοπόλεμο», σχολίασε και συνέχισε το ρεπορτάζ.

Λίγο αργότερα, πριν ολοκληρωθεί η σύνδεση, ένας νεαρός την πλησίασε και τοποθέτησε μία χονόμπαλα στο κεφάλι της. Η Μάνια Αλιβιζάτου όπως φαίνεται στο βίντεο, αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα