Καλλιθέα: Στο νοσοκομείο δύο παιδιά από φωτιά σε διαμέρισμα

Καλλιθέα: Στο νοσοκομείο δύο παιδιά από φωτιά σε διαμέρισμα
Πυροσβεστικό όχημα Eurokinissi

Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και οι πυροσβέστες ευτυχώς έφτασαν άμεσα και πρόλαβαν εγκαίρως να απεγκλωβίσουν τα δύο αδερφάκια 4-5 ετών από το διαμέρισμα, όπου ήταν μόνα τους εκείνη την στιγμή-Για καθαρά προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Παίδων

Ευτυχώς άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Αναγνωσταρά 23, στην Καλλιθέα.

Καθώς τα δύο αδερφάκια 4-5 ετών βρίσκονταν μόνα τους στο διαμέρισμα και έλειπε εκείνη την στιγμή η μητέρα τους, ξέσπασε φωτιά κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η φωτιά ήταν πολύ μικρής έκτασης και ευτυχώς οι γείτονες κάλεσαν αμέσως την Πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο σημείο, με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να απεγκλωβίσουν σύντομα τα δύο παιδάκια τα οποία για καθαρά προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων, εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων που εμφάνισαν.

Η φωτιά επίσης έσβησε αμέσως από τους πυροσβέστες ενώ έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα