Καλλιθέα: Βίντεο από την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης

Καλλιθέα: Βίντεο από την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να παρκάρει το αυτοκίνητό της και να κατευθύνεται προς το κτίριο, όπου εργάζεται. Λίγο αργότερα και αφού έχει δεχτεί την επίθεση, μεταφέρεται σε κοντινό φαρμακείο. Έχασε το αριστερό της μάτι η κοπέλα παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Βίντεο από την επίθεση με βιτριόλι κατά 34χρονης στην Καλλιθέα παρουσίασε το MEGA. Στα πλάνα φαίνεται η γυναίκα να φτάνει στην εργασία της και να παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Περπατά προς την πολυκατοικία, όπου και δέχτηκε την επίθεση. Μπαίνοντας μέσα, μπροστά από το ασανσέρ, την περίμενε μια γυναίκα, η οποία φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε.

Μερικά λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, φαίνεται η φαρμακοποιός να τρέχει εσπευσμένα προς το εσωτερικό του, όπου έχει μεταφερθεί η 34χρονη, ενώ άμεσα φαίνονται να βγαίνουν προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Metropolitan.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην εντατική με βαριά τραύματα. Έχει υποστεί πολύ σοβαρά και εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα ενώ έχασε το αριστερό της μάτι.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 το πρωί της Τετάρτης στην είσοδο του κτιρίου. Η δράστης είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτιρίου και όπως όλα δείχνουν ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για την επιτεθεί. Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο όπου τις παρασχέθηκαν κάποιες πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια την πήραν συνάδελφοί της και την μετέφεραν εσπευσμένα με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο. Φαίνεται πως είπε στην φαρμακοποιό, πως η γυναίκα που της επιτέθηκε, φορούσε χειρουργική μάσκα, δίχως όμως να ειπωθεί κάτι άλλο.

Οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία και πλέον η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της επίθεσης και βεβαίως η ταυτότητα της γυναίκας που είναι υπεύθυνη για αυτή την φρικτή ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην είσοδο δεν υπάρχει κάμερα, ωστόσο υπάρχουν κάμερες από άλλα σημεία που μπορούν να δείξουν την γυναίκα όταν έφτανε και όταν έφυγε, μετά την επίθεσή της, σε μία προσπάθεια οι Αρχές να φτάσουν στα ίχνη της.

Στην παρούσα φάση, δεν έχει καταστεί δυνατό ακόμα να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μιλήσουν με το θύμα, μήπως αναγνώρισε την συγκεκριμένη γυναίκα και θα μιλήσουν και με τους οικείους της, μήπως γνωρίζουν κάτι που θα μπορούσε να δώσει κατεύθυνση στις έρευνές τους.

Η μεθοδολογία δείχνει μίσος για το θύμα και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις τα κίνητρα είναι προσωπικά. Βεβαίως, περισσότερο φως αναμένεται να πέσει στην υπόθεση, τις επόμενες ώρες και ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχουν οι Αρχές από τις καταθέσεις που θα πάρουν και από την ανάλυση τυχόν ευρημάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα