Καρασάββας στο Ραδιόφωνο 24/7: Καταστράφηκαν 8 στα 10 σπίτια στη Βρίσα

Καρασάββας στο Ραδιόφωνο 24/7: Καταστράφηκαν 8 στα 10 σπίτια στη Βρίσα
Ισχυρός σεισμός 6,2 ριχτερ στην Μυτιλήνη,καταστροφες στο Πλωμάρι,Δευτέρα 12 ιουνίου 2017(EUROKINSSI) Eurokinissi

Υποχρεωτική εκκένωση του χωριού της Βρίσας καθώς ανά πάσα στιγμή υπάρχει κίνδυνος να πέσουν σπίτια, ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Λέσβου μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7

Για κλίμα ανησυχίας και εκτεταμένες ζημιές σε χωριά έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Λέσβου, Νίκος Καρασάββας μιλώντας στο Live News με την Βίκυ Σαμαρά στο Ραδιόφωνο 24/7, λίγες ώρες μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση που έπληξε την περιοχή το μεσημέρι της Δευτέρας.

“Στον Πολίχνιτο και το Πλωμάρι οι ζημιές είναι εκτεταμένες. Το 70-80% των σπιτιών στη Βρίσα έχουν υποστεί καταστροφές. Δεν άντεξαν τα παραδοσιακά σπίτια”, δήλωσε ο κ. Καρασάββας.

Τόνισε ότι η Βρίσα εκκενώνεται, καθώς ανά πάσα στιγμή υπάρχει κίνδυνος να πέσουν σπίτια. “Υπάρχει ανησυχία στο νησί και όπου δεν υπάρχουν ζημιές, ο κόσμος έχει φοβηθεί. Οι κάτοικοι του Πλωμαρίου θα κοιμηθούν σε ξενοδοχείο ενώ αυτοί της Βρίσας θα περάσουν τη νύχτα πιθανώς στο γήπεδο Πολιχνίτου. Το βράδυ θα περιπολούν ομάδες περιφρούρησης και αστυνομικοί. Είναι πολύ επικίνδυνο να κυκλοφορούν πολίτες στους δρόμους”, κατέληξε ο αντιδήμαρχος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα