Καταγγελία: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβασε από το λεωφορείο δύο Αφρικανούς

Καταγγελία: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβασε από το λεωφορείο δύο Αφρικανούς

Οδηγός του ΟΑΣΘ πέταξε έξω από το λεωφορείο δύο Αφρικανούς. Τι καταγγέλλει επιβάτης

Οδηγός του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης πέταξε έξω από το λεωφορείο δύο Αφρικανούς.

Το περιστατικό καταγγέλλει επιβάτης του οχήματος, ενώ 11 δικηγόροι που συμμετέχουν στην Άμεση Πράξη κατά της Ρατσιστικής Βίας στη Θεσσαλονίκη έκανα σχετική αναφορά προς τον ΟΑΣΘ και τον Συνήγορο του Πολίτη και έφεραν το θέμα στη δημοσιότητα.

Αυτό αναφέρει η Ελευθεροτυπία, η οποία δημοσιεύει το θέμα.

Όλα συνέβησαν την Τετάρτη το μεσημέρι, και όπως αναφέρεται στο έγγραφο –καταγγελία ο οδηγός είδε από τον καθρέφτη τους δύο αλλοδαπούς να μπαίνουν από την πίσω πόρτα και να κάθονται. Αμέσως τράβηξε χειρόφρενο, και απευθύνθηκε μεγαλόφωνα προς τους δύο Αφρικανούς. "Εσείς οι δύο κάτω"!!!

Έκπληκτοι οι δύο Αφρικανοί τον ρώτησαν "γιατί;" αλλά μπροστά στην επίμονη στην επίμονη και επιθετική στάση του οδηγού τελικά κατέβηκαν.

Στη συνέχεια, όταν άκουσε τα μουρμουρητά κάποιων επιβατών σταμάτησε ξανά απότομα το λεωφορείο στη μέση του δρόμου και είπε: "Έχει κανείς πρόβλημα; Να έρθει εδώ να μου τι πει τώρα!"

Ακούγοντας δε ψιθύρους του τύπου "είναι φασίστας, είναι φασίστας" ο οδηγός άρχισε να ωρύεται "Ε ναι ρε είναι Χρυσαυγίτης. Τρέχει κάτι;". Λέγοντας δε αυτά προτάσσει επιδεικτικά το μενταγιόν που φορούσε εξωτερικά με εμφανέστατο το γνωστό σύμβολο του συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού και προσθέτει με καμάρι "Έχω και τατουάζ στο μπράτσο"!

SHARE:

24Media Network